Geanta de piele – slăbiciunea oricărei femei

Ce-mi doresc de la geanta mea? Sunt femeia anului 2016, femeia cu o mie de fete și am nevoie de o geanta pe măsura necesitaților mele. Asa ca m-am gândit sa va prezint un top al însușirilor pe care eu le cer genții perfecte pentru mine.

geanta-rucsac-bej

  1. Geanta trebuie sa fie rezistenta. Nu am timpul necesar pentru a schimba geanta în funcție de vestimentație și poate uneori nici cheful necesar. Asa ca îmi doresc o geanta universala, din piele pe care sa o pot asorta la orice ținută. Deși iubesc animalele va spun ca sincer nu-mi permit genți sezoniere care se rup după câteva luni de purtare în cel mai bun caz. Daca ai genți din piele și le întreții corect, pot fi purtate lejer câțiva ani fără probleme.geanta-model-sac-sofia-red
  2. Geanta trebuie sa fie spațioasă. Femeia are nevoie de portfard cu câteva cosmetice de baza, absorbante, chei, batoane energizante (nu apuc sa mănânc mereu la timp), telefon, șervetele, portofel. Mama are nevoie de plasturi, jucării, gustări, sticla cu apa, schimburi, medicamente, șervetele umede, gel dezinfectant, Femeia de cariera are nevoie de agenda, pixuri, laptop, dosare, etc. Eu sunt toate astea la un loc și am nevoie de o geanta pe măsură în care sa-mi încapă toate acareturile și altele în plus, nu de alta dar în fiecare zi găsesc ceva nou care îmi trebuie și care își găsește loc în geanta mea.geanta-rucsac-albastru
  3. Geanta trebuie sa fie bine compartimentata. Când în geanta ai asa multe obiecte, niciodată nu găsești ce-ți trebuie atunci când iți trebuie asa ca multe buzunare și compartimente sunt binevenite. Spațiu pentru cele necesare femeii, spațiu pentru cele necesare copilului și spațiu pentru cele necesare serviciului. In plus buzunare pentru chei, acte, portofel și telefon.
  4. Geanta trebuie sa aibă barete fiabile și ajustabile. In primul rand trebuie sa fie rezistente și sa nu se rupă sub greutatea conținutului. Apoi sa fie comode, sa nu te jeneze atunci când o porți. In plus trebuie sa poată fi purtata atât pe umăr cat și în stil postaresc atunci când ai bratele ocupate cu sacoșele de la piața, plus un copil agățat de poalele fustei.
  5. Geanta trebuie sa fie universala, trendy si actuala. Ei bine o geanta trebuie sa fie toate cele de mai sus dar în același timp trebuie să-ți facă placere sa o porți și sa te reprezinte, nu sa te facă sa arăți ca un exponat de muzeu și nici ca străbunica oricât de draga ti-ar fi aceasta.

23 de comentarii publicate

  1. Nu ma dau in laturi nici de la o geanta din inlocuitori daca imi place prea mult, poti sa ai noroc sa nu fie chiar o musama ordinara. Ideala este geanta de piele, evident. Din punctul meu de vedere, mare si organizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.