SuperBlog 2016 – ce-o sa fie, ce-o sa fie?

07051-31532-header3

Azi se pare ca m-am procopsit cu virusul competiției și iată-ma ca ma înscriu și la competiția toamnei dedicata blogurilor de pe plaiurile mioritice, SuperBlog 2016. De așteptări nu pot spune ca am multe, sunt încă l-a început și în meseria asta de blogger încă mai am am multe de buchisit în ceaslovul și nomenclatorul aferent.

Dar sunt chiar curioasa sa-mi testez abilitățile și sa vad cum ma descurc într-o astfel de competiție. In al doilea rand, tocmai pentru ca blogul meu este la început de drum pe domeniu, o astfel de competiție il va ajuta din punct de vedere al notorietății. Superblog ma poate ajuta sa-mi fac blogul cunoscut în blogosfera romanească, dar și printre companiile ce au parteneriate cu blogurile autohtone.

Asa ca urați-mi bafta, voi reveni cu noutăți după finalizarea competiției, de ziua noastră a romanilor, 1 decembrie 2016.

Ahh, era sa uit, dacă și tu ai un blog și vrei sa iei parte la competiției te poți înscrie urmând pașii din regulamentul pe care ii găsești pe site-ul care se ocupa de organizarea și promovarea acestui eveniment. Perioada de desfășurare a competiției este de 2 luni de la 1 octombrie la 30 noiembrie, timp in care participanții vor trebui sa rezolve o multitudine de task-uri.

Bafta vouă, bafta mie și mult succes organizatorilor.

12 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.