E miros dE-sarbatoare

Știu ca e abia trecut de jumătatea lui noiembrie, dar sigur a-ți observat ca pe toate posturile de televiziune au început deja sa apară reclamele de sărbători cu Mos Crăciun, cu reni, zăpadă și cadouri. Unde mai pui ca pe unele canale de televiziune a început și un maraton al filmelor cu tematica de sărbători. Mai că-ți vine sa cânți colindul e-sărbătoare al lui Alin și Emima Timofte.

Ei bine mie toate astea îmi fac asa o pofta de iarna, de miros de brad și vin fiert cu scorțișoară, de ghirlande și instalații luminoase, de zăpada și bușteni care trosnesc în soba, de globuri și lenjerii de pat călduroase ca sa pot sa dorm în bratele moșului și nu în ultimul rand de cadouri încât număr cu nerăbdare zilele ce ne despart de minunatele sărbători de iarna.

onlinelogomaker-102116-2230-2211-520x178-520x178

Si pentru ca tot va vorbeam de cadouri vreau sa va prezint un nou magazin on-line pe care l-am descoperit și care te transpune direct în atmosfera plina de veselie a Crăciunului. Aici găsești o mulțime de articole cu tematica. Găsești brazi decorativi artificiali și cum astăzi tot mai multi înclină spre protejarea naturii și implicit spre a nu mai cumpăra brazi naturali sunt o alegere foarte potrivita, mai ales ca rezista mai multi și poți începe sa-i decorezi asa ca noi de la 1 Decembrie și sa-i ții pana după Sfântul Ion când se termina vacanta și gașca se întoarce la scoli și grădinițe. Si va spun un secret, unele modele au incluse și leduri ceea ce înseamnă ca a-ți scapăt de cumpăratul instalației pentru brad.

kfb_051055058_carpaticled-600x600

O alta categorie de produse întâlnite pe acest site, este cea de iluminat decorativ unde gasiti o mulțime de instalații atât pentru interior cat și pentru exterior. O fi din vina filmelor americane de Crăciun, dar parca anul asta vreau si eu lumini pe la streșini și pe la geamuri, pe la poarta și pe garduri. De preferat cu leduri ca sa nu ia foc factura de la furnizorul de energie electrica.

kmn_069072modositott-300x300

Si cum ar fi Crăciunul fără globuri și ghirlande? Ei bine, găsim pe site și o categorie dedicata decorațiunilor unde găsim o mulțime variata de globuri, zăpada artificiala și articole de petrecere. Cum micuții au darul de a le scăpa des din mâini, achiziția de globuri și beteala este la mine un sport anual.

Apoi ar cam fi cazul sa ne apucam și de cumpărat cadouri pentru ca devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce sărbătorile și aglomerația specifica se apropie. Găsiți pe site o mulțime de variante ajutătoare de la lenjerii de pat din bumbac satinat perfecte atunci când trebuie sa faceți cadouri impersonale și care sa multumeasca și cel mai carcotas personaj pana la ținute de ocazie și idei pentru cadouri inedite, amuzante și incitante.

w-1136-600x600

Voi ce cadouri aveți în minte pentru anul acesta de sărbători?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.