Editura Herg Benet – deschide porțile romanelor internaționale

editura_herg_benet_col_logo

După ce în ultimii 6 ani, editura Herg Benet s-a transformat în vocea tinerilor autori romani, descoperindu-i și lansându-i pe piață, prezentând povesti autentice romanești care merg la sufletul oricărui cititor autohton, odată cu venirea anului nou, ne pregătește surprize literare fierbinți.

colectie-primavara-2017

Conturate în 3 noi colecții denumite Passport, Cărțile Arven: TeenFiction și Cărțile Arven: Speculativ   surprizele literare constau în lansarea pe piața a unor traduceri de cărți deosebite internaționale.

In primăvara noului an, 2017, editura Herg Benet își propune sa pună la dispoziția cititorilor  6 cărți străine traduse de către scriitorii noștri autohtoni lansați tot la aceasta editura cum ar fi: Flavius Ardelean, Laura Nureldin, Cristina Nemerovschi si Alexandru Voicescu.

Colecția Passport se adresează literaturii contemporane și va aduce cititorilor spre finalul lui aprilie 2017, primul volum al seriei „Monsters of Verity” de VictoriaSchwab: „This Savage Song” în traducerea lui Flavius Ardelean. Tot din aceasta colecție face parte și  „The Good Girl” de Mary Kubica în traducerea Cristinei Nemerovschi și se mândrește cu faptul ca va fi prima carte din colecție lansata pe piața romanească. Apoi continua în mai cu lansarea romanului „My Heart and Other Black Holes” de Jasmine Warga tot în traducerea Cristinei Nemerovschi. In vara tot în colecția Passport se lansează thrillerul „Here and Gone” de Heylen Beck in traducerea de Flavius Ardelean.

Colecția Cărțile Arven: TeenFiction se adresează literaturii fantasy și SF pentru tinerii cititori, aducând pe piață romanească romanul „Anomalies” de Sadie Turner și Colette Freedman în traducerea Laurei Nureldin.

Colecția Cartile Arven: Speculativ cuprinde cele mai noi și mai în vogă titluri din domeniul ficțiunii SF & F și prezintă cititorilor „The Long Way to a Small Angry Planet” de Becky Chambers în traducerea lui Alexandru Voicescu.

Care este colecția pe care voi abia o așteptați sa apară? Eu abia aștept sa răsfoiesc cărțile din colecția Passport si într-un articol viitor o sa va prezint și cărțile ce urmează a fi lansate mai în amănunt.

 

53 de comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.