De ce botox în frumusețe?

Astăzi intervențiile estetice nu mai sunt o surpriza și mai toată lumea apelează la ele pentru a-și retușa anumite imperfecțiuni ale naturii sau imperfecțiuni apărute în urma unor afecțiuni medicale sau chiar a unor accidente. In articolul de astăzi am ales sa va vorbesc despre botox pentru ca este una din intervențiile estetice destul de controversate din acest domeniu.

Am decis sa va vorbesc despre botox și de ce apelam la el în frumusețe pentru ca am gasit o clinica estetica în București și ma gandesc serios sa apelez la serviciile ei pentru a-mi aduce anumite îmbunătățiri la nivelul buzelor. Nu va gândiți acum ca vreau ceva în genul lui Zavo, eu ma gandesc la ceva mult mai natural care sa nu strige de la o posta ca am apelat la injecții cu botox la Clinica Trident, dar care sa-mi dea acea forma definita a buzelor pe care n-ar mai trebui sa folosesc contur de buze și pe care rujul s-ar așeza de la sine.

Ce nu știai despre botoxul folosit în cosmetica?

Botox este denumirea pe care o are forma purificata a toxinei botulinice A, adusa în acel stadiu în care nu este problematica pentru organismul uman atunci când este folosita corect. Folosim injecții cu botox pentru a bloca nervii care contracta mușchii de la nivelul fetei, îmbunătățind aspectul ridurilor.  Pentru ca efectele acestor tratamente bazate pe injecții cu botox sa fie cat mai aproape de ceea ce ne dorim, este de preferat sa le folosim înainte ca ridurile sa se instaleze complet. Aceste tratamente sunt considerate de către specialiștii în domeniu, preventive.

Daca atunci când te încrunți ușor iți apar riduri pe frunte sau în coltul gurii puțin sesizabile încă, atunci e momentul pentru a lua masuri, dacă dorești sa faci o astfel de intervenție.

Este bine sa-i explici exact doctorului ce fel de expresie faciala dorești, dacă vrei ceva mai natural sau poate vrei ceva mai artistic pentru a putea ajusta doza în tratament.

Anunță-l și despre ce tratamente iei în perioada în care vrei sa încerci aceste injecții cu botox pentru ca e posibil sa iți recomande sa faci o pauza de aproximativ 2 săptămâni pana la începerea lor pentru a elimina din corp acele substanțe care pot interfera negativ cu botoxul.

Daca te-ai decis sa faci pasul, atunci apelează la o clinica estetica în București acreditata cu medici specializați pentru ca nu vrei sa ai parte de surprize negative asa cum probabil ai vazut în diverse reportaje la televizor sau prin reviste și ziare.

Te gândești probabil la preturi care pot fi în astfel de tratamente destul de ridicate, dar decât să-ți asumi riscul de apela la o clinica neacreditata pentru faptul ca are preturi mai mici și apoi sa cheltui o mulțime de bani pentru a corecta și a trata eventuale erori, părerea mea e ca mai bine plătești ceva mai mult prima data dar ai garanția unei lucrări de calitate.

Voi ați apela la serviciile unei clinici estetice?

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.