Seriale: Stitchers

De vreo câteva zile am dat întâmplator pe internet peste un nou serial din 2015, care mi-a captat atenția rapid. Atât de rapid încât primul sezon cu cele 10 episoade ale lui l-am vazut deja în 3 zile.

Este un serial marca ABC care nu a fost încă lansat la televiziunile din România, dar pe care îl gasiti online cu subtitrare.

Daca iți plac misterele, crimele și interesele obscure guvernamentale atunci filmul acesta va fi și pe placul tău. Povestea lui se învârtește în jurul unei tinere extraordinar de inteligente, absolventa a unei facultăți de cercetare, cu foarte valoroase noțiuni și capacități în informatica dar și cu o afectiune rara, căpătată în urma unui accident din copilărie care o împiedică sa simtă timpul. Pentru ea o secunda, un minut, o ora sau un an au exact aceeasi valoare.

Ei bine tocmai aceasta afectiune este motivul pentru care este recrutata de o agenție guvernamentala pentru a se alătură unui proiect care își propune sa acceseze memoria unei persoane decedate în primele ore de la deces cu ajutorul unei tehnologii experimentale.

Pe măsură ce începe sa rezolve diferite crime alături de o echipa deosebita, cu care se și împrietenește, Kirsten Clark, personajul principal trebuie sa facă fata și informațiilor pe care le descoperă referitor la propria ei viata și trecut, dat fiind ca ea nu-și amintește nimic dinainte de accidentul suferit în copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.