Cum să-ți promovezi evenimentul?

Fie ca vorbim de o petrecere, un eveniment caritabil sau poate o afacere, este clar ca fără o promovare ca la carte astăzi nu prea ai cum sa ai sorti de izbândă. Vorba aceea din popor care spune ca reclama este sufletul comerțului este foarte adevărata. Astfel m-am gândit sa va ofer câteva idei de promovare de care sa țineți seama atunci când va doriți publicitate.

Cărți de vizita

Daca intenționezi sa te ocupi de partea de promovare atunci e cazul în primul rand să-ți faci niște cărți de vizita profesioniste. Fie ca ești organizatorul unui eveniment, fie ca ești managerul unei afaceri, cartea de vizita ar trebui sa fie nelipsita din dotarea ta. Orice persoana pe care o întâlnești și crezi ca ar putea sa fie relevanta pentru activitatea ta, ar trebui sa poată sa te contacteze în caz ca are nevoie de serviciile tale.

Colantarea auto

Spre deosebire de alte metode de promovare, colantarea auto te ajuta să-ți transformi mașina într-un banner mobil. Avantajul este ca mesajul tău de promovare ajunge la tot mai multe persoane pe măsură se deplasează. Si dacă folosești autovehiculul respectiv în general la călătorii în afara orașului și județului tău, iți va asigura și o promovare națională.

Popul curb spider

Probabil multi va întrebați ce este un popup curb? Ei bine, acesta este termenul care denumește un sistem expozițional pliabil de tipul unui stand. Acest sistem expozițional pliabil este format din doua panouri pliabile laterale și trei panouri pliabile centrale. Faptul un popup curb este un tip de stand care se poate plia și este în același timp foarte ușor de transportat, îl transforma în metoda ideala de promovare pentru diverse evenimente cum sunt petrecerile, concertele, expozițiile care se pot desfășura la o distanta destul de mare fata de sediul organizatorului și fata de sediul firmei. Poate fi la fel de bine folosit și în magazine. Daca va uitați cu atenție o sa vedeți asemenea tipuri de standuri prin marile lanțuri de magazine din tara atunci când se desfasoara campanii de promovare și promoterii va prezintă produsele lor precum și diverse diverse campanii ce pe care le au în desfășurare.

Voi la ce metoda de promovare ați apela?

 

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Mituri in promovarea afacerii tale – Wikisoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.