Seriale: Frequency

Frequency este un serial din 2016 cu un singur sezon cu 13 episoade pana acum care pe mine chiar m-a cucerit. Nu știu dacă va urma și sezonul 2 dar acest prim sezon mie mi-a plăcut foarte mult. Serialul este inspirat din filmul de lung metraj cu același nume, lansat în anul 2000.

Este povestea unui tinere polițiste care descoperă în garajul casei o ciudat aparat de transmisie recepție alături de care în copilărie, alături de tatăl ei își aduce aminte ca încerca sa comunice cu astronauții. Din dorul pentru tatăl decedat în copilărie, deși în același timp este convinsa ca acesta a fost corupt, începe sa butoneze aparatul și nu mare ii este mirarea când tânăra din 2016 constata ca la capătul celalalt al aparatului ii răspunde însuși tatăl asasinat în 1996 la vârsta de 36 de ani.

Cei doi își dau seama ca pot schimba viitorul și realizând ca acestuia i s-au înscenat inclusiv inclusiv actele de corupție, plus din dorința de a avea tatăl care i-a lipsit toată viata, Raimy Sullivan ii spune tatălui, Frank Sullivan cum acesta își va pierde viata și unde în speranța ca poate evita uciderea lui.

Cu informațiile primite de la Raimy, Frank reușește sa se salveze însa cei doi nu realizează ca în momentul în care începi sa te joci cu destinul consecințele pot fi teribile. Abia după salvarea lui Frank, Raimy constata ca și-a salvat tatăl dar a rămas fără mama, pentru ca salvarea lui Frank a însemnat aparitia unui ucigaș în serie care răpea și omora infirmiere asa cum era și mama lui Raimy. In plus din viata ei a dispărut și logodnicul, care acum pare ca nu a întâlnit-o niciodată și este pe punctul de a se căsători cu o alta femeie.

Din acel moment cei doi, tata și fiica încep o lupta contra cronometru în doua timpuri paralel pentru descoperirea criminalului dar și pentru salvarea soției și implicit a mamei.

Voua cum vi se pare? Eu îmi doresc un nou sezon, pentru ca este un serial foarte bine închegat, suspansul este în orice minut alături de personaje iar actorii sunt superbi.

 

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. The OA - un serial despre ingeri si viata de dupa moarte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.