Cadouri business de Paste: coșuri tradiționale

Sărbătorile pascale sunt ocazia perfecta pentru a le mulțumi atât colaboratorilor, cat și angajaților pentru activitatea bine desfășurată în ultima perioada cu ajutorul unui cadou delicios de la www.debonaire.ro. Probabil te-ai gândit de multe ori ce ai putea oferi cadou atât colaboratorilor cat și angajaților, un cadou care sa fie apreciat de ambele categorii de persoane, care sa nu fie nici ieftin dar nici scump și mai ales în ton cu sărbătorile de Paste.

Soluția mea pentru un cadou corporate în ce te privește, este una savuroasa și anume coșuri cadou de paste.

In primul rand suntem un popor tradiționalist căruia dacă ii dăruiești un vin bun romanesc sau o sticla de palinca original romanească cu siguranță nu ai cum sa dai greș. Toată lumea se bucura de un pahar cu băutură tradițională mai ales de sărbători.

 

In al doilea rand, nu este familie care sa nu aibă 1-2 copii care sa zburde pe lângă masa tradițională de Paste, asa ca ceva bomboane de ciocolata sau oua de ciocolata sunt oricand binevenite, mai ales sub forma unui cadou corporate.

Pe lângă deliciile culinare și oenologice foarte apreciate pentru un cadou business sunt și obiectele cu tematica tradițională asa cum sunt ștergarele din bumbac cu motive tradiționale, ouăle încondeiate din lemn, castroanele din ceramica sau ceșcuțe pictate manual. Mai ales dacă alegi sa faci acest cadou business unui colaborator sau angajat de origine străine. Știm cu toții cat de apreciate sunt tradițiile romanești peste hotarele tarii noastre. Deși nu trebuie sa uitam faptul ca în ultimii ani populația tarii noastre și-a întors atenția spre tradiții asa ca un astfel de cadou nu da greș nici când vorbim despre romanii noștri.

Daca vrei sa oferi un cadou cu adevărat tradițional asemeni ocazie, poți opta pentru coșuri cadou de paste care sa conțină delicii tradiționale cum sunt zacusca și mierea de albine care satisfac gusturile celor mai pretențioase persoane. Daca mai adaugi și un cozonac cu nuca și cacao ca cel făcut de bunica cu siguranță va fi cu atât mai apreciat coșul vostru atât de angajați cat și de colaboratori.

Voi ce fel de cadouri business ați oferi celor cu care lucrați?

18 comentarii publicate

  1. Imi plac foarte mult aceste cadouri care au acest iz traditional, ceva de genul aceasta am cumparat pentru colegi dar si pentru familie.

  2. Imi plac mult cosurile traditionale.
    Tocmai mi-ai dat o idee buna pentru un cadou. Am fost invitati la ziua unui prieten, iar petrecerea are lor chiar de Paste asa ca stiu ce cadou ii vom duce!
    Multumesc pentru idee!

  3. Noi cumparam ce gasim in supermarket. Avem un buget si vedem unde ne incadram. Nu stam sa analizam produsele. Ideea conteaza pana la urma. Cosurile astea sunt chiar misto, dar sefilor nu le pasa de asta. Ei o vad ca pe o corvoada de care scapa rapid.

  4. Mi-ar place mult sa ofer si sa primesc astfel de cadouri, dar din nefericite compania la care lucrez nu a evoluat atat de mult. Banuiesc ca intr-un final se vor trezi si vor oferi apreciere intr-un astfel de mod dragut.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Debonaire ajunge acolo unde tu nu ajungi de Pastele acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.