Bărbați și genți pentru bărbați

Fie ca vorbim despre o borseta sau o geanta de postaș, o geanta spune foarte multe despre bărbatul care o poarta asa ca ar fi bine sa alegeți cu grija în functie de necesități.

Le denumim genți de bărbați și niciodată genți masculine nu de alta dar nu vrem sa le scădem prestigiul cu greu câștigat de-a lungul istoriei transformându-le în articole semi feminine. Studiile arata ca mai bine de 50% dintre bărbați dețin cel puțin o geanta (hmmm și ne mai judeca pe noi) pe care o buna parte dintre ei le folosesc pe post de elemente cheie care le definesc ținuta. Chiar și atunci când nu sunt folosite pentru a defini neapărat o ținută, trebuie sa le alegeți cu grija pentru ca aceste genți vorbesc foarte mult despre obiectul despre activitate și meseria bărbatului care le poarta.

Treaba sta cam asa. Ce rost are sa porți o geanta de postaș, dacă n-ai livrat o singura scrisoare în viata ta? Dar un rucsac oare la ce-ți trebuie dacă nu pleci într-o drumeție? Si dacă mai și costa mai mult decât tot conținutul ei atunci domnul meu, chiar ai o problema serioasa cu masculinitatea și vei avea una și cu jumătatea, sa ne înțelegem femeile sunt cele care cheltuie un apartament pe o geanta pentru simplul motiv ca este „acea” geanta.

Borseta

Este acea geanta bărbătească tradiționalistă care ma duce cu gândul oarecum la bunicul meu, la fel cum o face și unghia lunga de la degetul mic pe care bărbații din generația lui au purtat-o toată viata. De regula cu Totul din piele, acest tip de genți nu sunt foarte încăpătoare dar sunt esențiale pentru lucrurile de valoare și cu precădere pentru acte pentru ca le ai mereu la îndemână și riscul de a ți le fura cineva sau a le pierde este relativ mai mic decât la alte tipuri de genți pentru ca practic borseta o ai în permanenta asupra ta, nu e ca și când ai tine-o în mana și exista posibilitatea s-o uiți pe undeva. Unde mai pui ca mai nou a fost scoasa de la naftalina de vedetele de la Hollywood precum Dwayne Johnson și Matthew McConaughey care au transformat-o dintr-un accesoriu util într-un accesoriu sexy și la moda. Asa ca asorteaz-o cu o pereche de ochelari, poart-o într-o parte și o sa fii cu adevărat un bărbat în trend.

Geanta de poștaș

Geanta de tip postaș, atunci când este purtata corect, într-o parte este o declarație de mișcare și conferă caracteristici pline de energie purtătorului. Geanta tip poștaș vorbește despre calitatea de vânător și jucător a bărbatului care o poarta. Dar țineți minte, atunci când este purtata greșit și nu pe umăr, da senzația de „poșetă de dama” ceea ce niciun bărbat nu-și dorește. Din punctul meu sunt acel tip de gen care sunt atemporale și care vor fi mereu la moda cu atât mai mult cu cat tot ce este vintage și vechi este iarăși în trend.

 

Ce fel de geanta i se potrivește bărbatului din viata ta?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.