7 pași pentru protecția telefonului tău

Când cheltui o avere pe un telefon de ultima generație, ar fi păcat sa nu te bucuri de el din cauza posibilelor accidente care survin inevitabil în viata de zi cu zi, asa ca în articolul de astăzi am decis să-ți prezint 7 pași pe care dacă ii vei respecta, vor asigura protecția „bijuteriei” tale telefonice. Da, sunt moderne și în pas cu tehnologia dar o baie în cada când copilul tău se joaca de-a submarinul sau faptul ca patrupedul tău considera telefonul cel mai interesant os pe ordinea de zi, cu siguranță nu sunt făcute pentru telefonul modern. Sa vedem deci, cum putem sa-l protejam în primul rand de noi și apoi de mediul înconjurător.

Întotdeauna sa știi unde este telefonul

Asta, vine la pachetul cu faptul ca trebuie sa știi și cine este în apropierea lui. Poate papagalul sa-l tragă cu ciocul jos de pe masa, poate cățelul sa-l roada pe canapea sau poate piciul sa-l arunce în WC doar pentru ca trebuie și telefonul sa înoate? Bine, poți la fel de bine sa fii și tu un pericol pentru telefonul tău când uiți de exemplu pe capota mașinii pe care l-ai pus ca sa deschizi portiera. Ca sa nu mai vorbim de momentul acela când ai ieșit la țigară și ai pus telefonul pe scara lângă tine, apoi te-ai întors în casa uitând de el și ieși din nou sa duci gunoiul călcând pe telefon.

Nu-ți asuma riscuri inutile

Știu ca iți dorești, dar sa fim sinceri, nu ești James Bond asa ca nu încerca lucruri riscante de genul pozelor pe un vârf de munte deasupra unei prăpastii si nici vreun selfie deasupra focului de tabără, sa știi ca telefonul și focul chiar nu fac casa buna. Te rog, nu poza nici peștii din acvariu pe deasupra, telefonul nu se intelege bine nici cu apa crede-ma.

Evita baia

Probabil, încăperea cu cea mai mare probabilitate de accidente neplăcute vizavi de un telefon, este într-o locuință baia. Fie ca exista posibilitatea sa alunece pe gresie de pe chiuveta uda, fie ca aluneca în WC sau în cada plina cu apa și spuma cel mai sigur este sa țineți telefonul cat mai departe de aceasta încăpere. Pe bune ca nu poți juca Candy Crush subacvatic în cada.

Atenție la buzunare

Nu, nu vorbim de hoții de buzunare, deși nu e rău sa fiți atenți și la ei dacă tot veni vorba. Este de preferat sa fii atent la ce obiecte pui în același buzunar cu telefonul, mai ales dacă nu este protejat.

Evita sa pui monezile pe care le primești ca rest la cumpărături sau cheile de la mașină în același buzunar cu telefonul, pentru ca riști sa-i zgârii ecranul și de multe ori costa aproximativ cat un telefon nou, ca sa înlocuiești ecranul zgâriat.

Nu te așeza pe nimic, cu telefonul în buzunarul de la spate sau vei avea un telefon crăpat la final.

Verifica buzunarele, când bagi hainele la spălat sau vei avea un foarte curat telefon nefuncțional la sfârșit, nici chiar tratamentul minune cu orez nu te scapă de belea într-o astfel de situație.

Asigura-te ca ai băgat telefonul efectiv în buzunar și nu pe lângă buzunar pentru ca s-ar putea sa ai mai multe bucăți de telefon când o sa te uiți pe podea.

Aplica-i o folie protectoare

Când alegi o folie sticla securizata Allview  folie de sticla securizata pentru Allview știi ca ai ales pentru telefonul tău un geam securizat în 5 straturi: silicon nano optic, material pet, cauciuc optic, sticla călită și nano acoperire galvanizata similar parbrizului auto, rezistenta la zgârieturi dar rămânând în continuare sensibil la atingeri datorita grosimii reduse a foliei.

Îmbracă-l cu o husa de protecție

Husele de protecție pentru telefon, pot avea diverse forme, mărimi dar și un grad diferit de rezistenta la șocuri. Husa de silicon pentru Allview este o alegere foarte buna. Protejează telefonul de praf, zgârieturi și lovituri.

Fă-ți o asigurare

Oricât de precaut ai fi, sa știi ca o asigurare nu-ți strica niciodată, mai ales când vorbim de telefoane foarte scumpe. Costa, e drept, dar te despăgubesc în caz de furt, pierdere, defecțiuni sau distrugeri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.