Woman

Avantajele coroanei dentare din zirconiu

Coroana dentara din zirconiu este un tip de coroana cunoscut și utilizat de către stomatologi în ultimii ani pentru a îmbunătăți aspectul acelor dinți care din cauza consumului de cafea sau alte alimente care pătează sau a fumatului și-au pierdut culoarea originala dar și pentru a acoperi diverse probleme dentare cum sunt cariile, utilizând cat mai mult din dintele original. Coroana din zirconiu este rezistenta, durabila și foarte ușor de purtat. Pe lângă aceasta, coroana din zirconiu nu se deosebește de dinții naturali ceea ce este un avantaj în plus pentru utilizarea lor în reparațiile dentare.

Zirconiul este un material rezistent cu multe aplicații în medicina, din care se fac coroanele dentare și care are avantajul de a fi compatibil organismului uman. Fiind non-alergic este preferat combinațiilor de metal și porțelan pentru coroanele dentare.

Ca și în cazul altor tipuri de coroana dentara și în cazul coroanelor din zirconiu este nevoie tot de doua etape și anume pregătirea coroanei dentare și aplicarea acesteia.

In cadrul primei etape se ia mulajul și masurile pentru coroana dentara după care medicul stomatolog  va prezenta pacientului procedura la care acesta va fi supus pentru aplicarea coroanei pe dintele ce are nevoie de coroana. De asemenea tot în aceasta prima etapa se curata și dintele și se pilește atât cat este necesar pentru ca apoi coroana sa se potrivească perfect și sa nu jeneze în niciun fel purtătorul.

La Citydent Bucuresti ai parte de preturi avantajoase pentru lucrări care prezintă garanție, sunt durabile și nu creează probleme persoanei care le poarta. Când vorbim de coroana zirconiu preț trebuie sa ținem cont ca acestea prezintă și o buna sigilare a dintelui astfel încât nu exista riscul înnegririi în timp a dintelui.

Dinții îmbrăcați cu o coroana dentara din zirconiu trebuie îngrijiți la fel ca și dinții naturali asa ca tratamente la preturi bune gasiti și în  materie de detartraje, periaje profesionale și albire a acestora la cabinetul mai sus menționat.

Astăzi sănătatea dintelui este la fel de importanta ca și aspectul estetic al acestuia astfel ca o coroana zirconiu pret este o investiție atât în sănătatea voastră dentara cat și în felul cum arătați asa ca din punctul meu de vedere este o investiție care merita.

Ce fel de coroana dentara ați alege pentru dinții voștri?

10 comentarii publicate

  1. Eu trebuie sa ma operez in vara aceasta. Am tot amanat, insa nu mai e cazul.
    Am probleme mari cu dantura. Din cauza stresului, lipsei de calciu etc mi se retrage osul si se subtiaza dantura.
    Incet-incet, va trebui sa inlocuiesc dintii 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.