Extragere câștigător concurs Brațară de fitness Eboda

Si uite ca a trecut și luna aprilie a venit și începutul lunii mai și e timpul sa afișam câștigătorul primului nostru concurs de pe blog. Ma bucur sa va anunț ca au fost 70 de înscrieri la concursul nostru din care 69 valide. Domnul Bleotu Gheorghe s-a înscris de doua ori și i-am luat în considerare doar o singura înscriere.

Pentru primul concurs este bine zic eu și sper sa fiți și mai multi participanți valizi la următorul nostru concurs.

Mulțumim lui Random ca a fost și de data asta alături de noi si o felicit cu aceasta ocazie pe doamna Trica Viorica, participanta cu numărul 61 desemnata câștigătoare de către prietenul Random.

 

 

Felicitări încă o data, ai 48 de ore sa-mi trimiți datele tale în mesaj privat pe pagina noastră de facebook, altfel voi fi nevoita sa extrag din nou. Sper sa te bucuri din plin de rezultate utilizării premiului nostru primăvara aceasta.

3 comentarii publicate

    • Buna majoritatea concursurilor se desfasoara acum pe retelele de socializare ale blogului pentru ca aceasta este cererea. O sa tin cont de recomandarea ta si o sa mai organizez concursuri si pe blog. Cat privesc sponsorii, sunt mereu bine veniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.