Cum sa atragi posibilii cumpărători la standul tău expozițional?

Investiția pentru a pune pe picioare un eveniment și a crea un stand expozițional este destul de consistenta asa ca ar fi păcat sa nu profiți la maxim de aceasta investiție si sa nu primești răspunsul scontat de la posibilii cumpărători. Asa ca m-am gândit să-ți ofer câteva idei de marketing cate pot ajuta sa atragi vizitatori la standul tău expozițional.

Design – ul contează

Poate pare demodat dar sa știi ca design-ul contează foarte mult în ochii cumpărătorului. Fii sincer nu ai intra într-un restaurant al cărui design nu iți este pe plac indiferent cat de buna este mâncarea pe care o servește cum nu te-ai duce la tuns într-o frizerie care nu iți place cum arata asa ca de ce ai crede ca un posibil cumpărător se va opri la un stand care nu ii este pe plac?

Daca tot faci o investiție, gândește în perspectiva și ale un pop up spider pentru ca este un stand de forma unui sistem expozițional pliabil care iți permite sa-l folosești de mai multe ori și în diverse locații. Design-ul acelui spider pop-up curb pe care te vei decide sa îl folosești este la fel de important ca rezultatul pe care îl aștepți de la acest eveniment. Cu cat acest spider este mai plăcut din punct de vedere al design-ului și mai ușor de accesat de către vizitatori cu atât mai aproape vei fi de atingerea scopului tău. Atunci când te gândești sa utilizezi un spider pop-up curb asigura-te ca acesta va fi funcțional și potrivit stilului pe care vrei sa îl abordezi în cadrul evenimentului tău.

Colorate și atractive aceste tipuri de pop up spider sunt foarte utilizate în marile magazine și în mall-uri pentru diversele campanii de promovare. Un spider este de regula acel stand de degustare pe lângă care nu poți trece fără ca piticilor tai sa li se lipească de mânuțe cate un păhărel de iaurt sau cate o feliuță de cașcaval.

Cu un preț accesibil, potrivit pentru bugetul tău poți comanda online pe headprint.ro fără a exista riscul ca odată achitat acel preț nu vei mai avea buget și pentru restul materialelor de promovare.

Prezentare interactiva

Toată lumea este astăzi interesata de tehnologie. O modalitate ușoară de a atrage atenția către standul tău este aceea de a pune la dispoziția vizitatorilor joculețe care sa le trezească interesul. Ca părinte, puține sunt ocaziile când ajung pe undeva fără micii mei însoțitori asa ca dacă as găsi un stand care sa le ofere piticilor diverse activități și jocuri as fi mai relaxata și mi-as permite sa fiu mai atenta la produsele pe care acesta încearcă sa le promoveze decât în cazul în care trebuie sa alerg după doi copii agitați și obosiți.

Daca ii mai aștepți și cu o cafea, o apa și un suc pentru cei mici deja ești pe deplin prietenul lor.

Iluminatul

Într-o prezentare foarte important este și iluminatul pentru ca instinctiv natura umana este atrasa de obiectele strălucitoare și luminoase. Atașând standului jocuri de lumini și panouri luminoase îl faceți mult mai vizibil printre celelalte standuri și atrageți mult mai ușor posibilii vizitatori.

Standul trebuie promovat

Deși iluminatul este foarte important sa stiti ca totuși nu poate face singur toată promovarea. Este important ca posibilii vizitatori sa fie atrași încă de la intrarea în locația respectiva cu steaguri și bannere care sa-i direcționeze către standul tău. Poti opta chiar și pentru spoturi audio și video care sa indemne oamenii sa vina la standul tău.

De cele mai multe ori, cea mai buna promovare sunt materialele promoționale gratuite și concursurile. Oamenii sunt foarte incantați de orice primesc gratuit și asta este o realitate. Contează însă și ce daruiti. In primul rand trebuie sa ii aducă vizitatorului în minte produsul pe care tu îl vinzi și în al doilea rand este preferabil sa fie ceva util, nu ceva ce va lăsa probabil prin coltul vreunui sertar sa se umple de praf și pânze de păianjen.

Cele mai potrivite persoane pentru promovarea standului sunt promoterii care se ocupa de el, asa ca asigura-te ca sunt bine pregătiți și știu exact ce vinzi tu, ca sunt documentați și oferă vizitatorilor informații clare, concise și de prima mana.

Voi cum va faceți stand-ul mai vizibil?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.