La multi ani, Dacia Plant!

Mereu am scris cu drag despre afacerile romanești care au demonstrat ca succesul nu este doar al brandurilor internaționale.

Astăzi vreau sa va vorbesc despre o afacere romanească pornita acum 15 ani, mai exact în 2002 de un grup de tineri inimoși, conștienți de puterea farmaceutica a plantelor din tara noastră, mai ales ca suntem una din acele zone de pe glob care încă ne putem lauda cu soluri fertilizate natural și culturi bio.

Aceasta afacere dedicata tradițiilor și valorilor românești a adus în cei 15 ani de activitate o mulțime de tratamente naturiste, ceaiuri, creme, suplimente alimentare, tincturi în casele romanilor, ajungand astăzi în topul celor  mai apreciate companii romanești de produse naturiste.

Ca părinte, nu-mi lipsesc niciodată din casa produsele din gama Îngerașul pe care le folosesc pentru stimularea imunității micuților mei.

Ca femeie, am mereu la îndemână extract hidroalcolic de coada șoricelului pentru ca are grija în permanenta de sănătatea mucoasei vaginale în cazul infecțiilor urinare, atât de supărătoare pentru majoritatea femeilor.

Partea buna cu aceasta tinctura de la Dacia Plant este multitudinea afecțiunilor pentru care poate fi folosita, de ea beneficiind de la cel mai mic la cel mai mare membru al familiei noastre. Cei mici pentru creșterea poftei de mâncare și soțul ca protector hepatic.

Si pentru ca 15 ani nu sunt deloc putini, trebuie sărbătoriți cu fast printr-un concert tipic romanesc plin de tradiție asa cum numai Pheonix o poate face pe 2 iulie, în Piata Sfatului din Brașov unde sunteți așteptați cu toții.

#15aniDaciaPlant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.