Mirabell, căluții fermecați și Castelul Curcubeului

Vara asta călduroasă este plina de lectura la noi, asa ca am decis sa va prezint noile cărți de povesti ilustrate pentru copii cu care ne delectam zilele astea. Am descoperit pe site-ul editurii Univers Enciclopedic Junior aceasta minunata carte despre căluți, pentru ca mai nou avem o pasiune pentru căluți, ponei și chiar inorogi.

Cartea scrisa de autoarele de origine germana Ann – Katrin Heger și Dorothea Ackroyd este o carte plina de culoarea la propriu dar și la figurat. Paginile pline de imagini colorate se îmbină perfect cu povestea colorata a celor patru iepe Bulgăraș, Vântoasă, Picăturica și Flacăra, iepe magice care au capacitatea de a stăpâni cele patru elemente fundamentale: Pământ, Apa, Aer, Foc.

Împărțită în 7 capitole ce se desfasoara pe parcursul a 75 de pagini cu un scris suficient de mare pentru a nu face dificila lectura celor începători în ale cititului, cartea ne dezvăluie întâmplările prin care trec cele 4 iepe trimise de regina Mirabell sa salveze regatul Mirabillis.

Mirabell, căluții fermecați și Castelul Curcubeului este o carte în care copiii învață despre culoare, despre magie și nu în ultimul rand despre puterea prieteniei și pe care le citesc cu mare placere.

Daca v-am trezit curiozitatea, va spun ca le gasiti pe site-ul celor de la Universul Enciclopedic Junior cu o reducere de 8 lei în perioada aceasta. Daca micuții voștri sunt la fel de fascinați de căluți ca și ai mei, puteți sa o achiziționați și în pachet promo alături de alte doua cărți despre căluți pe care o sa vi le prezint în articolele viitoare.

O vacanta frumoasa va urez și spor la citit!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Cavaleri, săbii și sânge de balaur – Cornelia Funke – Momente de viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.