Povesti scrise pe piele + concurs

In soarele dimineții simt parfumul cafelei proaspăt măcinate. Inspir adânc și gândul meu zboară spre acea prima cafea pe care am savurat-o împreună cândva, undeva la acea cafenea ascunsa de zgomotul orașului aglomerat plina cu ghivece de grefruit parfumate.

Au trecut anii, poate cafeneaua mai e sau nu acolo, n-am mai fost de mult, dar aroma grefelor o simt încă în fiecare dimineața pe când se amesteca cu mirosul tău pe care l-as recunoaște dintr-o mie.

Parfum exotic de turmeric, galben ca soarele răsfirat prin parul tău ca tăciunele în care încă îmi odihnesc mâinile seara de seara, intre amintiri și trăiri, intre ieri și azi pentru eternul mâine.

Pielea ta imprimata pe pielea mea, parfumul tău amestecat cu parfumul meu și scăldat în lapte de capra este sufletul pe care dragostea ce ne-o purtam a creat-o. De fiecare data când strâng jucăriile împrăștiate prin casa, aroma cruda de tarate și inocenta ma învăluie. Zulufii tai negri și buclele mele aurii intra răzând în casa tulburând liniștea melancoliei mele, transformând-o în bucurie pura.

Zâmbete colorate umplu întreaga casa și viata noastră iar tu zâmbești din tocul ușii. Amintirile te-au cuprins și pe tine pe când îmi săruți mana și aromele de busuioc tropical te duc cu gândul la o alta seara de demult când m-ai ales sa fiu și sa rămân ascunsa-n inima ta.

Si pentru ca Skin Novels este despre povesti scrise pe piele, fie ca e pielea mea sau a ta, mi-au oferit posibilitatea sa aduc și în casa voastră aceste istorisiri aromate.

Acestea fiind spuse, va invit la un concurs plin de parfum.

Premiu: un set cadou cu 2 săpunuri naturale

Condiții de participare:

Like&Share articolului pe facebook

Comentariu la acest articol pe blog cu #skinnovels

Perioada participare: 11 iulie – 11 august

Extragere în 48 de ore de la terminarea concursului.

 

 

57 de comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.