Învăț sa citesc! Căsuța din oala

Căsuța din oala este o poveste populara readaptata și reeditata de editura Gama pentru micii noștri cititori începători.

Aceasta cărțulie pe care o gasiti pe site-ul librăriei online Libris.ro se adresează copiilor cu vârste de peste 5 ani și este de nivel 0. Cum va spuneam și în alte articole dedicate cărților de la editura gama din aceasta colecție, ele se împart pe 4 niveluri:0,1,2,3.

Prin intermediul acestei povesti, copii vor învață despre prietenie și solidaritate, despre ce înseamnă sa împarți cu aproapele tău. Este o carte plina de învățăminte civice care se citește ușor datorita literelor mari, potrivite pentru cititorii începători.

Cele 32 de pagini se împart în 16 calupuri. Fiecare calup cuprinde o pagina cu scris foarte mare și anumite cuvinte înlocuite cu imagini tocmai pentru a ușura lectura copiilor și o pagina cu un scris mai mic dar suficient de mare pentru ca lectura sa fie cursiva.

La mijlocul cărții se afla doua pagini cu abtibilduri pe care micii cititori le vor atașa pe prima coperta a cărții cautând sub forma unui joc, cuvintele care denumesc imaginile respective. După cum se poate observa noi am terminat deja de citit cartea dar și de atașat micile abtibilduri.

Spor la cititul de vacanta va uram și va așteptăm cu noi idei pentru lectura de vara în articolele viitoare.

Citește și:

Învăț sa citesc! Heidi, fetita munților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.