Micul Panda Pai – In căutarea aventurii – Saskia Hula & Kerstin Schoene

Începutul lui octombrie m-a gasit răsfoind cărți ilustrate pentru copii și descoperind o noua carte care sa-mi atragă atenția pe site-ul editurii Univers Enciclopedic Junior. Cartea ni-l prezintă pe micuțul panda Pai hotărât sa aibă parte de o aventura care fuge din țarc în timp ce părintii lui dorm. In mica lui aventura prin parcul natural Pai întâlnește un pelican, o familie de vulpi, o pisica sălbatică, un urs, timp în care realizează ca s-a pierdut și nu mai găsește drumul spre casa.

Speriat ca nu găsește drumul spre casa, ajunge la un  raton pe nume Vanda care îl ajuta pe micul Pai sa găsească drumul înapoi spre familia lui care i-a lipsit atât de mult.

Este o poveste moralizatoare despre riscul pe care micuții și-l asuma atunci când pleacă de acasă fără știrea părinților scrisa de o cunoscuta autoare de cărți pentru copii de origine austriaca pe nume Saskia Hula, în vârstă de 52 de ani, profesor într-o scoală pentru copii cu nevoi speciale de cariera. Cartea are 24 de pagini cu text și ilustrații foarte atractive pentru cei mici. Literele din text sunt mari și se citesc ușor de către începătorii în arta poveștilor.

Ilustrațiile colorate și pline de viata sunt realizate de către Kerstin Schoene. Pe site-ul editurii gasiti o multitudine de cărți ilustrate de Kerstin Schoene multe dintre ele în engleza.

Cartea poate fi achiziționată ca atare sau în cadrul pachetului promoțional „Magia Poveștilor” împreună cu alte trei cărți despre care v-am vorbit în articolele anterioare dar și în cadrul pachetului promoțional „Personaje minunate” în care se găsește împreună cu o carte din primul pachet prezentat și alte doua cărți diferite.

Eu va urez un octombrie plăcut și lectura plăcută.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte