Review – testare produse curățenie Sano

Later edit: Detergentul pentru vase Sano Spark de 1 l îmi ajunge 4-5 luni în conditiile în care spăl vase zilnic pentru 4 persoane.

Folosesc produse Sano pentru curățenie de ani de zile, dar abia acum mi s-a ivit oportunitatea sa va vorbesc despre ele, odată cu lansarea gamei Sano Forte Plus pe care am fost aleasa sa o testez.

Cu o existenta pe piața internațională de aproximativ 52 de ani, mai exact din 1965 când s-a detașat vizibil fata de alte mărci similare de produse de curățenie în Israel, Sano și produsele sale au intrat pe piața din tara noastră în urma cu 15 ani. De atunci și pana astăzi, a câștigat teren în ochii clienților devenind una din mărcile cele mai căutate de cumpărători. Eu am descoperit produsele lor acum vreo 10 ani.

Cu timpul am început sa folosesc și alte produse Sano dat fiind ca am descoperit faptul ca au o paleta foarte diversificata de produse, peste 600 de produse: soluții pentru curățenie impecabila, produse pentru bai și toalete, soluții pentru curățenie generala, soluții pentru geamuri, cuptoare, metale și țevi, produse pentru îngrijirea mobilei, produse pentru îngrijire pardoseli, produse pentru curățat vesela, lavete și bureți, pungi, saci, folii aluminiu și hârtie, detergenți pudra și gel, balsam rufe, aditivi pentru rufe, soluții pentru calcare, îngrijirea carpetelor și covoarelor, odorizante și împrospătare a aerului, articole hârtie, insecticide.

Când am primit coletul cu produse pentru testare aveam deja în casa soluția pentru toate tipurile de pardoseli Sano Floor Fresh Home cu actiune 4in1 care curata, lustruiește, protejează și parfumează, produs de care sunt foarte mulțumită. Il prefer în primul rand pentru caracteristica de a putea fi utilizat pentru toate tipurile de pardoseli dat fiind ca am gresie în bucătărie și baie și parchet laminat în toată casa și mi se pare dificil sa schimb produsul în functie de camera în care fac curățenie în momentul respectiv. In plus într-adevăr curata bine și lasă un parfum plăcut în urma lui, parfum disponibil în 4 variante: Cotton Soap, Fresh Nature, Calming Spa.

Foarte mulțumită la categoria produse de curățat pardoselile sunt și de Sano Floor Plus care îndepărtează gândacii. In primul rand este eficient, de când îl folosesc nu am mai avut probleme cu furnici sau gândaci de bucătărie și în al doilea rand având copiii mici care se joaca numai pe parchet, apreciez faptul ca nu conține pesticide.

In coletul cu produse pentru testare am primit un detergent spuma Sano Forte Plus special pentru îndepărtarea grăsimilor arse de pe aragaz, oale, tigăi, plite, hote, grătare. Îmi place pentru ca nu trebuie sa mai frec. Este de ajuns sa pulverizezi suprafața murdara, apoi sa lași câteva minute sa acționeze și apoi cu un burete umezit cu apa calda ștergeți suprafața respectiva. Rezultatele sunt surprinzătoare și fără efort. Personal l-am folosit cu succes și pe cada, ca degresant și am fost mulțumită de rezultate. Am folosit ca burete, buretele universal Sano Sushi cu miez pentru extra spumare dar care în primul rand nu zgârie suprafața curatata.

Împreună cu detergentul spuma si buretele de vase am primit un detergent degresant concentrat Sano Forte Plus ideal pentru oale, tigăi, vase termoizolante, etc. Nu pot sa spun ca în ceea ce privește felul cum curata acesta vasele termoizolante am fost impresionata dar s-a dovedit a fi foarte util ca degresant pentru cada și chiuveta.

Tot în acest colet am primit și detergentul pentru vase Sano Spark și după o luna de utilizare pot sa spun ca din sticla de 1 L nu am consumat nici măcar 1 sfert, deși fiind o familie cu 4 membri într-o casa în care se gătește zilnic, vasele murdare sunt numeroase. Eu am primit varianta cu lămâie, dar mai sunt încă 3 variante: castravete, migdale și lavanda. Sunt foarte mulțumită și de faptul ca are agenți activi care protejează pielea, eu având o sensibilitate la detergenți.

Ultimul produs primit este o soluție Jet 99.99 % care curata și igienizează, îndepărtând bacteriile, ideal pentru vesela. Eu îl folosesc și pentru a igieniza masa de la bucătărie după ce o curat în prealabil. Trebuie însă ținut cont de faptul ca este o soluție care necesita clătire.

Produsele de la Sano le gasiti atât în rețelele de magazine naționale și locale dar și online, recunosc însă ca online am gasit mult mai multe produse, unele de care chiar nu aveam cunoștință.

Voi ce părere aveți despre produsele de la Sano? Ce produse ați folosit de la ei?

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. Sano - noile produse pentru indepartarea insectelor din locuinta
  2. Sano nu doar in curatenie ci si pentru ingrijirea copiilor
  3. Sano - ajutorul tau pentru ingrijirea si curatarea locuintei tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.