Unlocked: Pericol descătușat

Cu o distribuție de excepție din care fac parte Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas si John Malkovich, filmul este un thriller lansat vara aceasta, mai exact la începutul lui iunie.

Povestea din Unlocked se învârte în jurul agentei CIA  Alice Racine interpretata de Noomi Rapace, specialista în interogatorii, care este chemata sa interogheze un curier al teroriștilor și nimerește fix în mijlocul unei conspirații la nivel înalt care o pune fix în mijlocul acțiunii, obligata sa lupte pentru a-și salva viata dar și pentru a împiedica un atac terorist cu o arma biologica.

Ideea în sine nu este noua și nici surprinzătoare, dar filmul este bine realizat, scenele foarte bine definite si sonorizarea deosebita adăugând acea nota de suspans necesara într-un film de acest gen.

Despre prestația lui Orlando Bloom in rolul lui Jack Alcoot, nu pot sa spun ca mi-a displăcut, dar sincer nici nu l-am recunoscut instant. Mi se pare îmbătrânit și fără șarmul lui obișnuit, cel care l-a transformat într-un sex simbol al ultimilor ani.

IMDb cotează acest film cu 6.1 din 10 dar părerea mea este ca merita mai mult. Poate pentru ca sunt fan al actriței principale, care mi se pare ca se afirma din ce în ce mai mult ca un star recunoscut al filmelor de suspans în general. Prima data am văzut-o pe Noomi Rapace în filmul Fata cu tatuajul dragon, parte a trilogiei Milennium realizata după celebrele cărți scrise de autorul suedez Stieg Larsson.

E posibil sa fiu influențată și de faptul ca subiectul mi se pare foarte asemănător cu cel dezbătut în serialul Quantico despre care v-am vorbit într-un articol anterior și pe care de asemenea l-am urmărit cu placere, cam aceeasi poveste cu simpla diferența de locație. Daca în Unlocked povestea se petrece în Londra, în Quantico ne aflam în S.U.A. As fi vrut sa spun ca o alta diferența este faptul ca în filmul de fata personajul principal este agent CIA pe când în serial aceasta este agent FBI, dar mi-am amintit ca în sezonul 2, aceasta se infiltrează în CIA asa ca nu mai pot s-o notez la diferențe.

Suspans, actiune, Londra, împușcături, teroriști, CIA, bătăi, sânge, MI5, restul va las pe voi sa descoperiți dacă v-am trezit curiozitatea.

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Bird Box - un film care te lasa cu multe intrebari despre viitor
  2. Tot mai aproape - un thriller despre un bodyguard feminin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.