The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard este un film de actiune cu accente de comedie specific englezești lansat în august anul acesta și pe care IMDb îl notează cu 7 din 10 deși, părerea mea este ca merita mai mult.

Povestea este draguță și filmul de aproape 2 ore, plin de adrenalina. Ryan Reynolds în rolul bodyguardului de elita Michael Bryce este cooptat de fosta iubita, membra Interpol sa ducă în siguranță la Haga ca martor într-un proces contra fostului prese dinte din Belarus pe Darius Kinkaid, interpretat de Samuel L. Jackson în rolul unui ucigaș plătit.

Cum cu un președinte mafiot nu te pui este de la sine înțeles ca în drum spre Haga cei doi indivizi care și asa sunt ca șoarecele și pisica trebuie musai sa lupte la fiecare pas pentru a rămâne în viata.

Deși inițial nu se pot suporta, cei doi ajung sa se ajute și chiar leagă o frumoasa prietenie pe fondul tuturor problemelor de care au parte de-a lungul drumului, Darius chiar ajutând-ul pe bodyguardul fixist și greu de suportat să-și recupereze relația de iubire cu agenta de la Interpol.

O prezenta speciala în film este și soția lui Darius Kinkaid, anume Sonia Kinkaid interpretata de minunata Salma Hayek care conferă o nota exotica cu adevărat speciala peliculei noastre.

Cu doua caractere total diferite dar la fel de savuroase, este un film pe care îl urmărești cu placere, amuzant, alert și cu replici interesante. Nu este genul de film care iți lasă tema de gândit la final, este în schimb ușor și plăcut pentru o seara cu prietenii.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. queen of the south - inteligenta si suflet pentru a ajunge in varful mafiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.