De ce pariază romanii?

Cu o istorie ce pornește din Grecia antica și Imperiul Roman, când se făceau pariuri pe luptele dintre gladiatori și cursele cu cai, cine a urmărit serialul Spartacus, stiti la ce ma refer, străbătând întreaga Europa dar și Statele Unite ale Americii, pariurile sportive au intrat și pe piața din tara noastră, la început mai timid în 1996 pentru ca din 2010 și pana în prezent sa capete anual tot mai mult interes și participare din partea romanilor.

Întrebarea pe care multi dintre noi și-o pun este de ce pariază romanii? Ei bine, știm cu toții ca a paria este considerat un viciu ca și fumatul sau consumul de cafea. La fel ca și acestea, pariatul nu dăunează decât dacă este folosit în mod necontrolat și inconștient ceea ce e drept, se poate întâmplă dacă nu ești o persoana cerebrala. Nu de puține ori, am întâlnit oameni car au pierdut totul în viata, de la familie, job și pana la casa datorita pariurilor. Si revenind la întrebarea noastră, atunci de ce pariază? 90% din romani, pariază din lăcomie și speranța ca se vor îmbogăți peste noapte fără munca si efort.

Ceilalți 10% este pentru ca și câștigă uneori, iar romanul de regula este atras de tot ceea ce poate câștiga. Te gândești probabil ca este o gluma, faptul ca poți câștiga din pariuri. Cu toții avem cate un vecin care a pierdut pana și haina de pe el la pariuri.

Va spun ca se poate câștiga, dar pentru asta trebuie sa fii o persoana extrem de documentata, sa fii la curent cu ponturi pariuri, sa urmărești zilnic măcar un tutorial creat de oameni care au câștigat și în care iți explica cum poți s-o faci și tu, și nu în ultimul rand sa fii un bun matematician și un bun economist.

Din ponturi pariuri sportive am aflat ca este mai bine sa pariezi puțin și des. Câștigul va fi mic dar constant iar pierderea nu va fi mare atunci când va fi, pentru implicit va fi, nu exista câștig fără pierdere.

Despre a fi un bun matematician tot din ponturi am aflat. Cei mai mari câștigători la nivel mondial din pariuri ne învață ca trebuie sa ne calculam șansele. Nu pariezi când în urma documentarii realizezi ca nu ai nicio șansă sa câștigi.

Exista mai multe tipuri și pariuri. Si asta tot din ponturi pariuri sportive și pentru ca m-am documentat am aflat-o. Nu avem cu toții aptitudini pentru același tip de pariuri asa ca trebuie sa studiem despre pariuri simple, pariuri combinate, pariuri tip sistem, pariuri live, pariuri pe mobil pentru a alege ceea ce ni se potrivește.

Iti spuneam ca pentru a paria cu succes, trebuie un bun economist. Din ponturi am aflat ca pariurile se aseamănă cu investițiile la bursa. Daca nu te pricepi la statistici economice, este bine ori sa te apuci de învățat, ori sa stai liniștit, altfel vei avea de pierdut. Pariurile te ajuta sa câștigi bani, într-adevăr dar nu sunt o metoda de a te îmbogăți, asa ca nu te lacomi. Cum iți spuneam și mai sus, puțin și des este deviza unui parior de succes.

Tot din ponturi pariuri, vei afla și care sunt casele de pariuri legale care functioneaza la noi în tara, pentru ca iți dorești un câștig legal și nu sa dai cu subsemnatul pe la politie în cazul în care chiar e norocul de partea ta.

Ponturi pariuri azi înseamnă sa fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă lumea sportiva. Crede-ma nu ai nicio șansă sa câștigi un pariu sportiv dacă tu nu știi cine este Steaua sau Dinamo, cine este Alibec ori ce este un corner sau o lovitura de la marginea terenului de exemplu. Cunoștințele solide în sport și viata mondena sunt foarte importante. De exemplu dacă afli ca un fotbalist are serioase probleme cu băutura sau este frecvent implicat în scandaluri, cel mai probabil aceste aspecte se vor răsfrânge și asupra activității lui de pe teren asa ca aceste informații vor fi pentru tine semne de alarma atunci când te vei decide sa pariezi pe el sau pe echipa lui.

Internetul și televiziunile sportive sunt surse bogate de informații care pot reprezenta solide ponturi pariuri azi, asa ca dacă vrei sa fii unul din cei 10% trebuie sa înțelegi ca pana și a paria este o munca, pe care o poți face bine sau nu în functie de cat de pregatit ești în final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.