Patul romantic: sfaturi și idei

Știm cu toții ca patul este cel mai romantic colt al dormitorului nostru, dar cum nimic nu vine de la sine, depinde de noi cat de romantic poate fi și cat de mult ne implicam în aspectul acestuia. In articolul de fata vreau sa va dau câteva idei despre cum sa va transformați patul într-o oaza romantica pentru clipe minunate în doi dar și pentru ca uneori vrem sa ne relaxam într-o atmosfera romantica chiar și când suntem singuri pentru ca asa e natura noastră.

Lenjerii de pat romantice și ieftine

Astăzi nu mai e greu sa gasesti o lenjerie de pat pe placul tău, fie ea și romantica și la un preț accesibil. Este suficient sa faceți o căutare pe internet și o sa gasiti o mulțime de site-uri specializate în vânzare de lenjerii de pat care de care mai diverse pentru a satisface și cel mai pretențios client.

Din multitudinea de site-uri de pe internet eu m-am oprit la Cumparamisim.ro pentru ca de fiecare data am gasit ceea ce cautam in materie de lenjerii de pat, iar raportul calitate-preț este bun din punctul meu de vedere. Au si foarte multe reduceri la produsele de pe site, de exemplu, ultima achiziție pentru ca tot vorbeam de lenjerii de pat romantice, este o lenjerie de lux cu volănașe pentru pat dublu din bumbac satinat gros am găsit-o cu 71 de lei reducere în perioada aceasta, fata de prețul inițial.

Sa alegem lenjeria de pat romantica

Înainte de a achiziționa o lenjerie de pat romantica, trebuie sa țineți cont ca atmosfera romantica vine din pachetul de accesorii pe care îl folosiți pentru dormitorul vostru de la draperii, perdele, covoare, lumânărele si altele. Asa ca trebuie în primul rand sa va imaginați cam cum ar trebui sa arate lenjeria de pat potrivita pentru patul vostru din acel dormitor. Trebuie sa țineți cont de material, culori, modele și stil pentru a nu risca sa vina ca nuca-n perete cum e vorba romanului.

Citește și despre influenta lenjeriei de pat în viata de cuplu

Sa alegem materialul lenjeriei de pat romantice

Ne-am uitat cu toții la filmele cu Seherezada si cele 1001 de nopți asa ca toată lumea știe ca lenjeriile de pat romantice sunt de regula fabricate din satin sau mătase. Dar intre noi fie vorba, Seherezada trăia într-o tara unde practic era vara permanent asa ca putem sa adaptam povestea la tara noastră mai friguroasa în anotimpul de toamna și iarna și sa optam pentru 2 lenjerii romantice, una satinata pentru nopți de vara incendiare și una din bumbac sau finet călduros pentru nopțile reci de iarna petrecute la gura sobei.

Sa alegem culorile lenjeriei de pat romantice

Cand vine vorba de culori, rosul a fost desemnat culoarea oficiala a romantismului și clipelor incendiare dar realitatea este ca orice culoare poate fi transformata într-una romantica în materie de lenjerii de pat. In final, totul tine de design, model, amplasament și nu în ultimul rand decorul în care este încadrată.

Daca va doriți un decor cald și plăcut, liniștit și încărcat de emoție, puteți opta pentru culori pale ca cele ale lenjeriei alese de mine. Daca doriți însă un decor ceva mai încărcat de dramatism puteți opta pentru culori puternice în nuanțe complementare. Chiar și combinația de alb și negru poate fi o opțiune romantica de succes.

Lenjeria de pat și alte elemente de design

La categoria de alte elemente de design în materie de lenjerii de pat încadrăm și volănașele care mie mi se pare nota perfecta pentru a crea atmosfera romantica într-un dormitor. Volănașele au ceva din atmosfera basmelor și poveștilor cu prințese dar și din cea a un adevărat budoair de alta data.

Fie ca vorbim de volănașe la perdele, la lenjeria de pat sau cămășuța de noapte, acestea din punctul meu de vedere sunt nelipsite în materie de romantism și clipe de vis.

Tot la categoria de alte elemente de design deși nu referitoare la lenjeria de pat ci la camera în sine, putem menționa vaze cu flori, lumânări parfumate, becuri difuze și fotografii de cuplu.

Voi ce fel de lenjerie romantica preferați?

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte