Serial: BlindSpot

In 2020 se lanseaza sezonul 5 al seriei. Intre timp cotatia IMDb a ajuns la 7.4 din 10.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

BlindSpot este un serial de producție NBC din 2015 cu 3 sezoane pana în momentul de fata, cotat de IMDb cu 7.6 din 10 despre crime și comploturi, conspirații la nivel înalt pe care l-am descoperit de curând și care mi-a atras atenția.

Istoria serialului este următoarea. O femeie necunoscuta și când zic necunoscuta ma refer la faptul ca practic nu exista, nu are identitate, nu exista nicăieri în nicio baza de date este găsită într-un sac în piață centrala din New York cu corpul tatuat din vârful capului și pana la degetul cel mic de la picior dar fără a avea nici măcar o amintire despre cine este, de unde vine și care-i rolul ei în toată povestea noastră.

Ioana, pe romanește sau Jane Doe ca la americani este preluata de FBI datorita faptului ca singurul tatuaj ce poate fi descifrat de pe corpul ei, este numele unui agent din aceasta organizație și anume Kurt Weeler, bun profesionist dar cu reale probleme emoționale datorate răpirii celei mai bune prietene ale sale în urma cu 25 ani.

Kurt Weller, interpretat de actorul australian Sullivan Stapleton împreună cu echipa lui  realizează repede ca fiecare tatuaj de pe corpul lui Jane Doe, interpretata de actrița americana Jamie Alexander, este un indiciu spre rezolvarea unor crime și comploturi asa ca pe măsură ce reușesc sa le descifreze intra tot mai adânc în inima conspirațiilor guvernamentale americane în speranță ca vor reuși s-o ajute pe Jane să-și descopere identitatea.

Jamie Sullivan s-a făcut remarcata în filme SF ca Thor, creat după o revista de benzi desenate de succes în timp ce Sullivan Stapleton s-a remarcat ca actor și producător în filmul fantastico – istoric 300: Ascensiunea unui imperiu.

Cu episoade care de regula au intre 45 și 50 de minute și cu sezoane ce conțin peste 20 de episoade este din punctul meu de vedere perfect pentru vizionat în iarna care se apropie.

Mi se pare ca intriga este undeva intre Stichers si Quantico, doua seriale despre care va vorbeam în alte articole și chiar mi se pare mai bun decât Quantico.

In prima parte a anului 2018 vor fi lansate episoadele de la 10 la 13 din sezonul 3 lansat în octombrie anul acesta, cu noi crime și conspirații de rezolvat pentru Jane Doe si echipa FBI a lui Kurt Weeller dar și cu noi personaje pe care va las sa le descoperiți dacă v-am trezit curiozitatea.

1 comentariu publicat

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. The Blacklist: un serial in care spionajul intalneste filmul politist
  2. Strike back - un serial despre spionaj, prietenie si sacrificiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.