#Iubiridepusînrama marca Auchan în februarie 2018

Este februarie deci trebuie sa vorbim despre iubire. Fie ca vorbim, în stil american și ne iubim de Valentine’s Day fie ca vorbim neaoș pe romanește și ne iubim de Dragobete, luna februarie sta sub semnul sentimentelor.

Știu ca pentru iubire nu e nevoie de un moment anume, dar parca tot te cuprind fiorii și starea de #BucurieÎmpreună când peste tot în jurul tău oamenii își arata sentimentele deschis și fără ascunzișuri. Nu avem nevoie de ciocolata, petale de trandafiri și melodii de dragoste ca sa e iubim și totuși nu putem nega ca micile atenții și atmosfera lunii februarie ne creează starea aceea euforica perfecta pentru împărtășit sentimente.

Si dacă împărtășitul sentimentelor ne poate aduce și premii, ar fi și păcat sa ratam ocazia, ce ziceți?

Despre ce premii vorbesc? Ei bine despre multitudinea de premii pe care Centrul Comercial Auchan Galati, o pune la dispoziția tuturor celor care au curajul sa își împărtășească sentimentele de iubire și mai mult decât atât, sa și le pună în rama.

Auchan te invita intre 10 și 25 februarie să-ți iți arăți iubirea pentru sufletele dragi și în fata membrilor de la Happy Team care se vor afla în centrul comercial dornici sa povestiți împreună, sa va bucurați de magia clipelor petrecute cu cei dragi și sa le imortalizați printr-o poza la totem, pe care mai apoi o veți primi în format printat ca sa o adaugați în albumul vostru de familie pentru a marca sentimentele anului 2018 și faptul ca atunci când iubim nimeni nu pierde.

Cei care își vor destăinui poveștile de dragoste în fata echipei de la Happy Team, vor avea posibilitatea sa participe la un joc interactiv pe tableta în urma cărora vor avea posibilitatea de a primi un premiu instant din cele 200 de rame foto magnetice cu dimensiunea de 120 x170 cm.

Vorbeam totuși și de premii mai consistente?

In plus vor fi incluși într-o tombola cu premii săptămânale la nivel de lanț comercial cu trei premii constând:

1. voucher la SPA pentru doua persoane cu o valoare de 200 de euro cu TVA

2. o ședință foto tot în valoare de 200 de euro cu TVA 

3. un voucher pentru amenajarea locuinței în valoare de 100 de euro cu TVA.

Va gândeați ca astea sunt toate surprizele pe care Auchan vi le pregătește?

Ca orice tombola care se respecta și tombola Auchan are un premiu mare, mare, numai bun de savurat în doi pentru ca dragostea parca se trăiește mai intens savurând o cafea pe malul Senei, în plimbări mana în mana pe Champs Elysee și declarații romantice în vârful Turnului Eiffel.

Un city break pentru doua persoane la Paris în valoare de maxim 1500 euro (cu TVA). Pachetul city break include cheltuielile de transport cu avionul și cazarea.

Echipa Happy Team o gasiti în Centrul Comercial Auchan Galați în luna februarie în următorul interval orar:

10, 17, 24 februarie – orele 10.00-14.00

14 februarie – orele 16.00 – 20.00

#IUBIRIDEPUSINRAMA

#BUCURIEIMPREUNA

#MOMENTEDISTRACTIVE

#AMINTIRICOLORATE

P.S. Mai multe informații gasiti pe pagina de facebook a Centrului Comercial Auchan Galati.

Mulțumesc ParentingPR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.