Idei de costume de baie pentru femei cu forme

Daca ești o femeie cu o greutate nu tocmai ideala nu înseamnă ca nu te poți bucura de mersul la plaja la fel ca femeile trase ca prin inel. Poți fi o femeie cu greutate dar asta nu înseamnă ca nu poți fi și o femeie sexy și cocheta.

Pentru toate acele doamne care fug de mare, plaja și piscina pentru ca în magazine nu gasesc costume de baie potrivite și care sa le pună în valoare m-am gândit sa scriu acest articol.

Știu cat de frustrant este sa mergi în magazin și toate produsele sa fie atât de mici încât nici măcar sa nu te mai chinui  sa încerci sa le probezi. Răspunsul și soluția la problema aceasta am găsit-o pe site-ul rosegal unde am descoperit o mulțime de costume de baie potrivite pentru femei cu greutate.

Cum vara bate la ușă m-am gândit sa va ofer și vouă câteva idei de costume de baie cu care sa nu dați greș chiar dacă va faceți griji în privința felului cum se așează pe formele voastre voluptoase.

Costum de baie pentru femei cu greutate rosu cu albastru

Modelul de mai sus în aceasta combinație de rosu și albastru mi se pare o alegere foarte buna pentru anul acesta. Sutienul beneficiază de volănașul acesta care acoperă sănii astfel încât sa nu aveți senzația ca ies prea în evidenta și în același timp contrabalansează partea superioara a corpului astfel încât sa nu existe discrepante vizuale majore.

In ceea ce privește chilotul, acesta au un format avantajos pentru persoanele cu greutate, având talia înaltă astfel incat acoperă colăceii și burtica. De asemenea nu scoate în evidenta inestetic forma coapselor și a fundului.

Disponibil în masurile Xl și 2Xl în aceasta perioada îl gasiti cu 47% reducere pe site-ul magazinului online. In plus beneficiază și de transport gratuit astfel încât în numai trei zile va puteți bucura de costumul de baie dacă vremea continua sa fie la fel de frumoasa ca și zilele acestea.

Costum de baie pentru femei cu greutate albastru

Daca costumul de baie prezentat anterior este disponibil doar pentru mărimile XL și 2XL, vreau sa va prezint acest model pe albastru care este disponibil pana la mărimea 5XL.

Din nou se poate observa un volănaș de data aceasta amplasat pe lateral ca o mânecuța. Are ca și în modelul anterior rolul de a evita discrepantele intre partea superioara și cea inferioara a corpului.

Modelul acesta la chilot are talia mai înaltă decât primul model prezentat, astfel ca burtica va fi plata ajutându-vă sa creați imaginea pe care v-o doriți pentru plaja anul acesta. Acest costum de baie beneficiază momentan de 53% reducere fata de prețul inițial și transport gratuit.

Costum de baie pentru femei cu greutate negru

A treia idee de costum de baie pe care vreau sa v-o prezint este acest model de culoare neagra. Sutienul este sub forma de bustiera conferind o susținere adecvata dar și o nota de eleganta aparte purtătoarei.

Chilotul cu talie înaltă dar cu decupajele laterale, acoperă ceea ce trebuie conferind în același timp o nota sexy persoanei care îl poarta.

Daca v-au plăcut modelele pe care vi le-am prezentat sau vreți sa descoperiți noi idei de costume de baie pentru femei cu greutate va invit sa dați click pe următorul link here.

Voi cum va puneți în valoare formele pe plaja?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.