Hrana animale romanească de la Extru-Can

Sunt o ferventa susținătoare a produselor romanești și asta probabil ați observat-o din  recomandările mele. Asa ca atunci când aleg hrana animale tind sa caut tot producători autohtoni. Pana la urma și cățelușii mei merita sa se bucure de cea mai buna calitate în materie de hrana.

Bety și Plus sunt cei doi pechinezi imperiali pe care ii am în dotare și de a căror companie ma bucur zi de zi. Avem  un prieten de familie, medic veterinar, care ma provoacă mereu și ma stimuleaza sa ma autoeduc în ceea ce privește creșterea și îngrijirea animalelor mele de companie. Datorita lui, am inceput sa ma preocup tot mai mult de alimentația și sănătatea lor. Cu ani în urma as fi optat ca orice roman sa-mi hrănesc cățelul cu resturile cinei sau prânzului meu. Dar după discuții cu amicul veterinar și documentari pe cont propriu am constatat ca nu este cea mai buna alegere pentru aceste doua sufletele pe care le ador.

La fel ca și noi și animalutele au nevoie de o alimentație bogata în nutrienți și vitamine. Si ceea ce e potrivit pentru noi ca oameni, nu este la fel de potrivit și pentru animalutele noastre. In fond organismele noastre nu sunt la fel concepute și au nevoi diferite.

Hrana Animale Extru-Can fără conservanți chimici

In acest articol vreau sa va vorbesc despre cea mai noua descoperire a mea în materie de hrana animale și anume produsele Extru-Can. In principal în acest articol vreau sa vorbim despre hrana pentru caței pe care Bety și Plus au savurat-o în ultimele doua săptămâni.  Aceasta este o hrana extrudata, romanească.

Mâncarea pentru caței și nu numai este realizata zilnic și livrata în ziua următoare. Ca orice produs de calitate și mâncarea animale de la Extru-Can este realizata sub îndrumarea unui specialist, în acest caz a unui medic veterinar.

Bety și Plus fiind cățeluși de talie mica, am optat pentru produsul Extru -Can Standard Talie mica care este un produs de mâncare căini fără conservanți și coloranți chimici.

Acest produs este uscat, ușor de digerat având un raport energo – proteic foarte bun. Se prezintă sub forma unor granule de 10 mm într-un sac de hârtie de 4 kg. Se recomanda a se folosi în doze de circa 25 g/kg de animal în 2 mese distincte pe parcursul unei zile.

Impresii testare hrana animale Extru – Can pentru caței

Deși încerc de mult timp sa gasesc granulele potrivite pentru micuțele mele patrupede, trebuie sa recunosc ca nu este cea mai ușoară îndeletnicire. Am doua cățelușe care știu foarte bine ce își doresc motiv pentru care nu se mulțumesc cu nimic mai puțin decât ceea ce-si doresc.

Am testat de-a lungul timpului o multitudine se sortimente de hrana caței. Am încercat inițial cu hrana umeda, pana am aflat tot de la amicul veterinar ca hrana umeda nu este cea mai indicata pentru cățelușii mei. Apoi am testat granule de la diverse firme străine și autohtone, ieftine sau scumpe fără succes.

A acceptat într-un final un tip de granule care îmi depășeau cu mult bugetul, pe principiul „obrazul subțire cu cheltuiala se tine”. E drept ca sunt micuțe și mănâncă puțin dar în același timp sunt și doua asa ca am continuat sa caut alternative cat de cat accesibile bugetului meu.

Nu ma așteptam când am primit sacul cu granule Extru-can sa fie un succes cunoscându-le pe micile mele pretențioase. Dar atât Bety cat și Plus au acceptat granulele foarte bine în alimentația zilnica.  Conținutul de cereale, vitamine și minerale este pe placul cățelușelor mele. In plus faptul ca produsele sunt proaspete se vede atât în starea lor zilnica de spirit cat și în blana lor mătăsoasă și plina de sănătate și vitalitate.

Tu cu ce iți hrănești cățelușul?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.