Impresii testare noua gama Fa – Buzzstore

Buzzstore mi-a adus vara aceasta o noua campanie de testare pentru cea mai recenta gama de produse Fa. Gelul de dus și antiperspirantul din gama Fa Feel Fantastic este disponibil în trei variante: Bali Kiss – portocaliu, Hawaii Love – galben și Fiji Dream – roz.

Eu am primit spre testare varianta portocalie Bali Kiss despre care vreau sa va vorbesc în continuare. Despre varianta Fiji dream puteți citi în articolul scris de Ana Maria.

Fa Feel Fantastic – Bali Kiss

Kitul de testare conține: 1 gel de dus cu aroma de mango și vanilie, un deodorant antiperspirant cu aroma de mango și vanilie, 1 minge de plaja portocalie cu inscripție, 5 brățări din silicon portocalii cu inscripție Fa Feel Fantastic pentru prieteni, 5 pliante pentru prieteni și un ghid pentru activitatea de Buzzstore.

Gelul de dus Fa Bali Kiss Island Vibes cu aroma de mango și vanilie creează o spuma bogata și lasă pielea catifelata. Are un Ph neutru și a fost testat dermatologic fiind foarte tolerant cu pielea. Este disponibil într-un recipient cu 250 ml. Are o aroma plăcută care te îndeamnă la vacanta și te duce cu gândul la plajele tropicale.

Antiperspirantul Fa Bali Kiss Island Vibes cu aroma de mango și vanilie este o formula cu 0% alcool. Asigura o protecție de pana la 48h împotriva transpirație și a mirosurilor neplăcute. Ca un minus pot spune ca având o consistenta de pudra alba atunci când îl pulverizați, deși se afirma ca nu pătează este de preferat sa evitați hainele închise la culoare. Este disponibil într-un recipient cu un gramaj de 150 ml.

Fa Feel Fantastic – concursul verii

Vara aceasta dacă achiziționezi cel puțin doua produse Fa și înscrii bonul pe site-ul campaniei: www.simtetefantastic.ro poți fi câștigătorul a 10 seturi formate din placa&vâslă sau a 10 seturi de produse pentru 1 an.

De asemenea dacă achiziționați pana la sfârșitul lunii produse în valoare de minim 19 lei din gama aceasta sau Palette, Gliss, got2b, LIVE, #PureColor sau Taft puteți câștiga 1 sistem audio Home Cinema, 5 boxe portabile sau 5 abonamente duble la festivalul Electric Castle de anul acesta.

Poate te interesează și următorul articol:

Impresii testare noua vopsea de par gel Pure Color

#buzzfa #fafeelfantastic #buzzfantastic

1 comentariu publicat

  1. Super Gelul de dus Fa Bali Kiss Island Vibes, parfum care te poartă cu gândul la vacanță, piele catifelată, spumă din belșug. De antiperspirantul Fa Bali Kiss Island Vibes se bucură sora mea din plin, pentru mine parfumul lui era prea dulce. Recomand testarea și cu siguranță vă veți convinge și veți mai achiziționa produsele!

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Avon Advance Techniques - produse pentru ingrijirea parului
  2. Un Kit de vacanta Sensiblu este nelipsit din valiza de familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.