Pantofi barbatesti care înalță? (tall men shoes)

A fi scund este o problema cu care se confrunta atât femeile cat și bărbații de când e lumea. Daca istoria le-a oferit femeilor pantofii cu toc pentru a rezolva aceasta problema, ultimii ani au fost generoși și cu bărbații oferindu-le pantofi barbatesti care înalță, adică tall men shoes.

Nu trebuie sa fii o vedeta ca sa resimți presiunea sociala impusa de înălțime. Însa ca figura publica, este cu atât mai pregnanta. Tom Cruise poate spune multe în aceasta privința. Nu este un bărbat înalt, dar nu prea pare sa se observe asta în filme de actiune în care joaca, nu-i asa?

Tom Cruise height, înălțimea lui Tom Cruise este un subiect îndelung dezbătut în presa și printre fanii actorului american.

Secretul lui și a multor alte vedete masculine din întreaga lume sunt acest gen de pantofi barbatesti care înalță, denumiți elevator shoes.

De foarte multe ori, Tom Cruise are apariții alături de fosta sa soție Katie Holmes care se știe ca este mai înaltă decât el și au aceeasi înălțime. Deși nu a recunoscut niciodată în mod concret, toată lumea bănuiește ca acesta folosește pantofi bărbătești care înalță.

Ca sa apelezi la intervenții chirurgicale pentru a-ți rezolva problema înălțimii este atât riscant, dureros cat și costisitor. Genul acesta de pantofi barbatesti care înalță te pot ajuta sa soluționezi problema înălțimii fără riscuri inutile și la costuri acceptabile care nu iți afectează bugetul.

Nu vorbim acum de creșteri în înălțime ca în cazul doamnelor și domnișoarelor unde avem tocuri la pantofii stilleto și de 15 cm. In cazul domnilor creșterile în înălțime oferite de pantofi barbatesti sunt de la 2 cm și pana în jurul a 8 cm.

Idei pantofi barbatesti care înalță

Orice bărbat indiferent de înălțimea pe care o are trebuie sa dețină în garderoba măcar o pereche de pantofi barbatesti negri. Despre cate tipuri de pantofi ar trebui sa aibă un bărbat v-am vorbit într-un alt articol pe care va invit sa-l lecturați dacă sunteți curioși pe aceasta tema.

Va spuneam despre pantofii negri, nelipsiți domnilor. Fie ca vorbim de pantofi cu un design clasic, pantofi eleganți sau casual, putem sa găsim și varianta care conferă înălțime.

Disponibil pentru mărimi cuprinse intre 38 și 45, vorbind despre mărimi europene, acest model de pantofi negri creste înălțimea purtătorului cu pana la 8.5 cm. Sunt realizați din piele de vaca și porc, având talpa cauciucata. Sunt pretabili pentru purtarea în sezonul de primăvară, vara și toamna.

Cine spune ca dacă porți adidași nu poți sa câștigi câțiva centimetri în înălțime? Disponibili în mărimi de la 37 la 45, acest gen de adidași te ajuta sa crești în înălțime cu pana la 8.5 cm.

Pe site gasiti și accesorii pentru bărbați ca tălpici și șosete la un raport calitate – preț  foarte bun. Am gasit de asemeni și o mulțime de pantofi pentru doamne și domnișoare care personal mi-au atras atenția și cred ca vor fi pe următoarea mea lista de comenzi.

Livrarea este gratuita oriunde în lume prin intermediul DHL sau FDX. Un alt avantaj care mi-a atras atenția este faptul ca achizițiile pot fi realizate și cu ajutorul pay-pal despre care va povesteam și în acest articol despre achizițiile pentru rechizite școlare de pe site-uri străine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.