Bioderma – produse pentru îngrijire ten – review

Când am participat în primăvară la evenimentul zonal al bloggerilor de beauty Galati Beauty Swap 2, am primit pentru testare de la Bioderma doua produse pe care din lipsa de timp nu am apucat sa vi le prezint pana acum.

Eu folosesc foarte mult produsele de la Bioderma pentru ca sunt incantata de rezultatele lor, dar și pentru ca am primit și foarte multe recomandări de la medici în ceea ce le privește. Ca părinte e greu sa nu ajungi în vizita la dermatolog cu micuțul pentru diverse afecțiuni sau erupții pe piele. E drept ca de multe ori intram în panica mult prea repede, dar mai bine prevenim decât sa tratam zic eu.

Acum vreo câțiva ani, piticii mei au suferit o erupție pe piele. Inițial m-am gândit ca e vărsat de vânt pentru ca semănau ca bubițe dar și pentru ca încă nu suferiseră de asa ceva. Am mers la infecțioase unde mi-au spus ca nu este vărsat de vânt și ca cel mai probabil este un soi de dermatita și ca trebuie sa ma adresez unui medic dermatolog.

Într-adevăr, nu era vărsat de vânt. Medicul dermatolog mi-a spus atunci ca acest puseu va apărea și dispărea periodic pana în jurul vârstei de 7 ani când se va imuniza organismul indiferent ce tratament i-as face. Mi-a recomandat atunci sa le curat cu apa micelara de la Bioderma și pentru mâncărime sa folosesc mixtura mentolata și un antihistaminic sirop.

Ei bine, mare dreptate a avut astfel ca primăvara și toamna, le apăreau bubițele pe mânuțe, piciorușe, spate și burtica. Anii au trecut, organismul s-a imunizat. Am scăpat de bubițe, dar de atunci, produsele de la Bioderma sunt de nelipsit din casa noastră. Le folosesc atât pentru micuții mei cât și pentru mine pentru întreținerea tenului.

Bioderma – apa micelara și crema de fata

Produsele pe care m-am bucurat sa le testez de data aceasta sunt din gama Bioderma Hydrabio. Mai exact, am testat apa micelara Hydrabio H2O și crema de fata Hydrabio Perfecteur SPF 30.

Cele doua produse nu mi-au înșelat așteptările. Apa micelara am primit-o într-un recipient incolor de 500 ml. Soluția este apoasa și incolora. Eu o folosesc cu dischete demachiante pentru curățarea tenului și demachiere. A fost bine acceptata de ten, deși am un ten sensibil.

Crema de fata este disponibila într-un recipient alb de 40 ml. Aceasta crema hidrateaza, conferă luminozitate și datorita factorului de protecție anti UV, este perfect de utilizat în sezonul estival.

Mai multe detalii despre aceste produse găsești pe site și pe pagina de facebook.

Voi ce părere aveți despre produsele Bioderma?

Poate vrei sa citesti si:

GalatiBeautySwap2 – intalnire zonala de bloggerite in beauty&fashion

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Chipul si produsele necesare intretinerii lui din fiecare zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.