Serial: Greenhouse Academy

Greenhouse Academy este un serial pentru adolescenti realizat de Netflix si lansat in 2017 . Serialul se bazeaza pe un serial de origine israeliana intitulat The Greenhouse (Ha-hamama). Serialul israelian a fost lansat in 2012 si a avut 3 sezoane.

Greenhouse Academy are 4 sezoane pana in momentul de fata. Primele 2 sezoane contin cate 12 episoade si urmatoarele 2 sezoane cate 8 episoade fiecare. Episoadele  sunt reduse ca intindere avand aproximativ 25 de minute fiecare.

Dat fiind ca sezonul 4 al serialului este recent lansat, mai exact in martie 2020 inca este prea devreme sa discutam despre sezonul 5. Cu toate acestea fiind un serial popular pentru adolescenti, cotat de IMDb cu o nota de 7.00 din 10 ne putem astepta la un posibil sezon 5 in  a doua jumatate a anului 2021.

Greenhouse Academy – poveste si distributie

Serialul ne prezinta povestea a doi frati dupa ce un eveniment de familie nefericit ii aduce la internatul Academiei Greenhouse. Alex si Hailey isi fac prieteni la academie si impreuna cu acestia lupta sa invinga o conspiratie  care intentioneaza  sa distruga lumea cu ajutorul cutremurelor.

Rolul lui Hailey Woods i-a fost atribuit actritei americane Ariel Mortman. Aceasta a mai jucat rol principal in productia  Disney Northern Star. Acesta este un serial  israelian popular pentru adolescenti cu 2 sezoane care a rulat intre  2014 si 2016.

Alex Woods este interpretat de actorul  Finn Roberts. Acesta mai este cunoscut  pentru productii precum: 20th Ceentury Woman (2016) cotat de IMDb cu 7.3 din 10; Side Effects (2013) cotat de IMDb cu 7.4 din 10.

Greenhouse Academy – impresii personale

Este un serial tipic pentru adolescenti. Desi este plin de clisee pe alocuri, nu ai cum sa nu apreciezi cat de bine sunt reprezentate, relatiile de prietenie. Este un serial amuzant si asta este motivul pentru care merita cateva ore din viata ta. Personajele sunt placute, jocul actoricesc este bun si intriga este interesanta.

Apreciez faptul ca spre deosebire de multe alte seriale de gen din ultimii ani, in acesta nu avem parte de nuditate si obscenitati. Aspect care il transforma intr-un serial de urmarit in familie, indiferent de varsta membrilor acesteia.

Va urez vizionare placuta si va astept cu impresii in comentarii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.