Boreal Plus: Motive sa investești în imobiliare în Constanta

Astazi mai mult decât oricând te gândești atunci când faci o achiziție, la posibilitățile unei investiții profitabile. O locuință nu mai este doar un spațiu de locuit, ci este în primul rand o investiție. Pentru ca am descoperit de curând ansamblul rezidențial Boreal Plus, m-am gândit sa împărtășesc cu voi motivele pentru care ma gândesc sa investesc în Constanta.

Este o cerere mare de locuințe la malul marii în ultimii ani. Motiv pentru care dezvoltatorii construiesc mult în aceasta zona a tarii noastre. Fie ca te gândești sa investești într-o casa, un apartament sau o garsoniera este bine sa fii informat și sa te gândești ce plus valoare iți poate aduce achiziția respectiva.

Investesc pentru ca este oraș turistic

Constanta este unul dintre cele mai vizitate orașe din tara noastră. Desi, 2020 a fost un an dificil și pe plan turistic, sunt anumite elemente care s-au evidențiat în aceasta perioada.

Pandemia de coronavirus a însemnat o scădere a turiștilor veniți din străinătate. Datorita perioadelor pe care trebuiau sa le petreacă în izolare atât la intrarea în tara noastră cat și la întoarcerea în tara lor. Datorita faptului ca am fost o lunga perioada pe lista tarilor cu risc sporit de infectare.

Pe de alta parte, aceeași pandemie a însemnat o reorientare pentru turiștii autohtoni care nu și-au mai asumat riscul de a vizita alte tari la fel de mult ca în anii anteriori.

Astfel turiștii din tara noastră care s-au decis sa nu permită pandemiei sa-i împiedice sa profite de mare au fost totuși suficient de precauți pentru a evita zonele aglomerate. Asa ca au evitat spatiile de cazare comune gen hoteluri, pensiuni și s-au orientat mai mult către spatii de cazare individuale gen apartamente, garsoniere sau chiar vile. Acestea fiind perfecte ca spatii de cazare pentru un număr restrâns de persoane.

Mai mult decât atât, turiștii anului trecut s-au orientat și în funcție de spatiile unde pot servi masa. E cunoscut faptul ca multe din restaurantele de la malul marii au fost fie închise. Fie au avut limitare la 30% din capacitate. Acest aspect a făcut ca turiștii sa opteze pentru acele locații care beneficiază de bucătărie. Acele locații în care își pot pregăti singuri mesele.

Este important pentru turiști în acesta situație, ca spațiul de cazare sa fie în apropierea spatiilor comerciale de unde să-și poate achiziționa cele necesare. De exemplu, în cadrul acestui complex este un hypermarket Kaufland de unde cei cazați își pot face aprovizionarea.

Se cauta acele spatii de cazare localizate în zone ferite de aglomerația orașului, dar în același timp situate aproape de punctele cheie ale acestuia. Zone care beneficiază de spatii verzi pe suprafața mare care asigura un cadru natural propice relaxării. Care sunt situate aproape de malul marii.

Pentru cei care achiziționează aceste locuințe practic se cumpără singure. In câțiva ani, din închiriere investiția se amortizează, ulterior veniturile înregistrate reprezentând profit.

Ce-mi oferă Boreal Plus în materie de imobiliare?

Faptul ca ansamblul rezidențial Boreal Plus pune la dispoziție locuințe cu vedere panoramica spre Lacul Siutghiol și Marea Neagra, o poziționare excelenta care iți aduce briza marii în casa este un plus pentru cei care doresc sa investească în imobiliare la malul marii. Acest complex își propune sa devina noul standard în materie de locuințe în Constanta. Asta pentru ca utilizează materiale atent selecționate și soluții tehnice eficiente.

Cartierul este planificat în mod responsabil și sustenabil. Include: sistem de colectare selectiva și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite, fundații solide, hidroizolație de înaltă calitate, rezistenta la un grad seismic ridicat, izolație termica de cm, suprafețe vitrate generoase, pereți cu grosime de 30 cm, compartimentări optime, terase spațioase sau grădini proprii.

Locuințele propuse de Boreal Plus, fie ca vorbim de apartamente sau vile beneficiază de 15.000 mp spatii verzi amenajate la o distanta de doar 15 minute de condus de malul marii. Includ de asemenea acces securizat și dispun de un parc cu loc de joaca pentru copii.

Ansamblul este format din 18 vile, 9 blocuri cu 673 de apartamente și 811 locuri de parcare. Toate acestea urmând a fi finalizate într-un proiect care se intinde pe o perioada de 5 ani intre 2020 și 2024.

Faptul ca dezvoltatorii dețin o experienta de aproape 30 de ani în domeniul imobiliarelor din întreaga tara, oferă un plus de încredere în ceea ce ii privește. Aceștia au dezvoltat proiecte imobiliare și în alte mari orașe din tara precum: București, Timișoara, Iași și Cluj.

Ca o validare a calității muncii prestate în acest domeniu, în decembrie 2020 au primit Titlul Residential Development din partea Internațional Property Award.

Investesc pentru ca este oraș universitar

Perioada turistica este doar din mai și pana cel târziu la sfârșitul lui septembrie daca vremea se menține calda. Asa ca te gândești cum poți scoate profit din aceste spatii de cazare și în celelalte luni ale anului.

Faptul ca în Constanta se găsește unul dintre cele mai vechi centru universitare din tara noastră, reprezinta un element important pentru investitorii în imobiliare.

Universitatea Ovidius din Constanta asigura studenților o paleta larga a domeniilor de studiu de la științe medicale, la inginerie, de la științe umaniste la științe exacte, de la științe ale naturii la științe economice și juridice, de la arte la teologie.

Sunt peste 15.000 de studenți în cadrul universității din Constanta din care peste 1100 studenți străini. Si automat acolo unde sunt studenți este nevoie și de spațiu de cazare. Cum bine este cunoscut, campusul universitar și căminele aferente nu pot oferi spațiu de cazare pentru toți studenții din universitate.

Din acest motiv consider ca este oportuna investiția în imobiliare. Atunci când nu sunt turiști, sunt studenții care pot aduce venituri din închirierea spatiilor de cazare.

In plus, sunt părinte a doi copii încă mici ce-i drept. Nu pot însă, sa nu privesc spre viitor și sa ma gândesc la faptul ca vor merge spre studii universitare la un moment dat. A detine o locuință într-un oraș universitar este un sprijin financiar pentru orice părinte. Asta pentru ca nu va trebui sa le plătesc chirie ci vor putea sa se cazeze în spațiul deținut de familie. Daca nu doresc sa urmeze cursurile universității din Constanta, din chiria obținută pe acesta le pot plăti chiria în orașul în care doresc sa studieze. Oricum este o situație de tipul win-win pentru părintele care deține spatii de cazare într-un oraș universitar.

Investesc in Boreal Plus ca sa economisesc banii de vacanta

Sunt de părere ca este important sa scoți profit dintr-o investiție. Dar în același timp susțin și economisirea. Imi place sa merg la mare și daca as avea spațiul meu de cazare la malul marii mi-as permite sa economisesc banii pe care i-as cheltui anual pe cazare la mare. In plus mi-as permite chiar sa merg de mai multe ori pe an la mare. Chiar și în extra sezon dat fiind multiplele spa-uri cu piscine acoperite care s-au deschis în Constanta dar și posibilității de a face tratament cu aerosoli periodic.

Pentru ca imi place sa privesc lucrurile în perspectiva, trebuie sa recunosc faptul ca tinerețea nu e veșnică. Asa ca fără doar și poate va veni o vârstă când voi avea nevoie de proceduri la sanatorii balneare. O locuință în Constanta ma ajuta sa economisesc banii de cazare atunci când vreau sa merg la tratament balnear. Si atunci când ești pensionar orice forma de economisire este prielnica.

Tu de ce ai investi în imobiliarele Boreal Plus?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.