Thecon mi-a dat aripi

Când m-am apucat de blogging acum jumătate de an, am pornit la drum din plăcerea de a scrie fără a ma gândi exact ce presupune aceasta activitate. Mai apoi am constatat ca simpla placere de a scrie nu este suficienta și ca sunt necesare o mulțime de cunoștințe de informatica pentru ca blogul sa aibă un aspect plăcut și pentru ca ceea ce scriu sa fie pus în valoare. Nu am fost și probabil nici nu voi fi vreodată omul axat pe științele tehnice asa ca luni întregi le-am pierdut pentru ca nu reușeam sa adaug anumite plugin-uri sau sa schimb tema și alte astfel de mărunțișuri ați spune, cei care va pricepeți la partea informatica dar cu siguranță multi alții în situația mea ma înțeleg.

Mi-am început activitatea de blogger pe subdomeniu, având cont pe wordpress de pe vremea când urmăream în liceu blogurile literare dar cum norocul începătorului a fost mereu de partea mea, am câștigat domeniu și găzduire într-un concurs pentru bloggeri și m-am trezit în postura de a trebui sa trec în liga profesionista.

Bun, bun, trecem în liga profesionista dar ce te faci cu informatica? Daca pe subdomeniu era dificil și nu aveai prea multe posibilități de modificări pentru ca de regula cam toate sunt prestabilite nu același lucru se întâmplă pe domeniu. N-are sens sa va povestesc ca circa o luna nici măcar nu am reușit sa ma loghez pe noul blog, darămite sa mai și scriu pe el, unde mai pui ca le-am disperat pe mai toate prietenele mele bloggerite cu cereri de sprijin și le mulțumesc pe aceasta cale, pentru ca în măsură posibilităților și-au făcut timp sa-mi dea și mie sfaturi în domeniu.

3-min

bloggers-campaign

 

Si tot din discuțiile cu ele am aflat despre proiectul demarat de cei de la Thecon și numit Campania de susținere a a bloggerilor. Prin aceasta campanie ei încearcă sa vina în sprijinul bloggerilor aflați la început de drum, oferind timp de 2 ore ajutor practic nu doar consiliere. Mai exact trimiți un mail prin formularul de pe site în care le spui cine ești și ce blog ai si aștepți sa fii contactat. Apoi când iți răspund iți vor cere mai multe detalii despre ce iți dorești sa schimbi la blogul tău și despre ce sprijin ai nevoie din sfera web design si SEO. După ce le dai toate aceste detalii, au mana libera și se apuca de reorganizat tot de la tema, logo pe care tot ei ți-l creează, adăugare de rețele sociale și altele. Bine pentru toate astea trebuie sa le acordați accesul în panoul de administrator al blogului vostru și implicit parolele voastre, dar suntem peste 100 de bloggeri mulțumiți care va garantam ca nu au intenții ascunse cu blogul vostru. Costul? Uitasem tocmai esentialul, costul acestui sprijin consta într-un articol pe blogul vostru în care sa împărtășiți experienta avuta cu Thecon și impresiile voastre la final.

badge

Eu le mulțumesc din suflet pentru sprijinul acordat și pentru faptul ca acum ma pot ocupa din nou de scris ceea ce efectiv îmi place, de partea tehnica ocupându-se ei. Asa ca dacă ai un blog si nu prea-i dai de capăt, inscrie-te în Campania de susținere a bloggerilor de la Thecon si sprijinul vine negreșit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.