La ce iți folosește o salopeta de lucru?

Pe lângă multitudinea de beneficii și utilități, gen faptul ca găsim salopete de lucru la preturi accesibile, astăzi o salopeta de lucru poate fi chiar la moda, dacă este lucrata corespunzător. Atunci când alegem salopete de lucru de calitate, acestea vor atât confortabile cat și aspectuoase.

Daca ai rămas cu imaginea muncitorului comunist în minte cu siguranță te întrebi care pot fi avantajele unei salopete de lucru, pentru ca tu nu vezi decât salopete bărbați asa cum erau pe vremuri. Asa ca am decis să-ți prezint în acest articol care sunt acestea.

Protecție împotriva petelor

Fie ca ești fermier, muncitor în construcție, pictor sau pescar cu siguranță, petele nu se vor tine prea departe de tine și de hainele tale. Utilizând salopete lucru, poți să-ți protejezi hainele astfel încât atunci când ai dezbrăcat salopeta sa poți sa mergi și la restaurant cu hainele tale care nu vor mai fi supuse riscului degradării de niciun fel.

Protecție împotriva frigului

Atunci când vremea este răcoroasă poți profita de căldură cu salopete lucru care iți mențin confortul termic indiferent de cat de scăzută este temperatura de afara fiind realizate din materiale speciale menite sa te mențină la căldură. Pe lângă faptul ca iți țin de cald, de asemeni te protejează de ploaie, vânt și zăpadă.

Protecție la locul de munca

Multe tipuri de job-uri se desfasoara în condiții dificile de lucru, motiv pentru care corpul vostru poate fi supus diverșilor factori care îl pot afecta. Acesta este principalul motiv pentru care în multe domenii de activitate se optează pentru salopete bărbați, mai ales ca de regula domnii desfasoara cele mai multe activități în medii austere.

Vizibilitatea de la distanta

Contează foarte mult în anumite tipuri de activități sa ai o vestimentație care sa te facă vizibil de la distanta pentru a putea evita posibilele accidente. Sa luam de exemplu lucrătorii de la drumuri si poduri care își desfasoara activitatea de cele mai multe ori pe șosele sau pe marginea acestora. Daca nu ar purta acele salopete în culori fosforescente care sa-i facă vizibili de la distanta, pericolul de accidentare ar fi mult mai crescut.

Publicitate și reclama

Dupa cum se știe prea bine, reclama este sufletul comerțului și nicio activitate nu se face cunoscuta fără ajutorul ei. Dar reclama de regula costa. Poți în schimb sa apelezi la mici trucuri care te ajuta sa devii vizibil în ochii consumatorului cum sunt tiplarea echipamentelor și a mijloacelor de transport și crearea unor salopete speciale pentru lucrătorii firmei tale.

Voi când folosiți salopete și echipamente de lucru?

 

18 comentarii publicate

  1. Sotul meu este inginer pe santiere si desi nu are salopeta, poarta casca, iar oamenii pe care ii are in subordine sunt obligati sa poarte salopeta si casca…este importanta, desi majoritatea nu sunt constienti de acest lucru

  2. Pe langa toate aceste lucruri, salopeta si echipamentul de lucru sunt OBLIGATORII pentru munca de santier. Fara echipament de protectie nu iti poti desfasura activitatea in legalitate. Se primesc amenzi usturatoare pentru nerespectarea acestor lucruri, deci nu e de glumit.

  3. Salopeta, bocancii si casca/ochelari de protectie/masca sunt esentiale in anumite domenii de activitate. Si rolul cel mai important e dde protectie. impotriva accidentelor cu diverse substante, pete, frig, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.