Impresii testare kit pentru albirea dintilor iwhite

Pentru ca sora mea a fost o scumpa, am beneficiat alături de ea de testarea produselor  pentru albirea dintilor și anume kit-ul iwhite pe care l-a primit de la Buzzstore pentru testare. Fiind foarte mulțumită de rezultate mi-a oferit și mie un voucher de reducere pe care sa-l pot folosi pentru a  achiziționa acest kit minunat din farmaciile Sensiblu.

Având la dispoziție și materialele informative primite de sora mea în campania de testare mi-a fost ușor sa aflu mai multe informații pe care sa le corelez apoi cu propriile mele păreri formate în urma utilizării.  Eu am achizitionat doar benzile cu gel activ de albire destinat pentru 5 folosiri de asta probabil efectele nu au fost atât de vizibile. Nu am obținut o diferență de 8 nuanțe cum spun producătorii după cele 5 utilizări dar efectele sunt vizibile. Depinde cred și de dantura fiecăruia și de cat de afectata la culoare este aceasta. Daca la mine s-au albit cu 3 nuanțe, sora mea a obținut 4 nuanțe de albire. Ea a folosit și pasta de dinți și apa de gura din acest kit și este posibil ca și asta sa facă diferența dintre ce efecte am obținut eu și ce efecte a obținut ea.

Benzile cu gel se aplica atât pe dintâi de jos cat și pe dinții de jos, cate o banda pe fiecare și se lasă sa acționeze timp de 20 de minute. După utilizare dinții se clătesc din abundenta și gelul nu se înghite.

Dupa ce am luat benzile mai toate prietenele m-au întrebat dacă afectează dantura. In prospect se spune ca nu afectează dinții în niciun fel asa ca pentru a ma asigura ca este chiar asa cum zic ei, am întrebat stomatologul care mi-a spus ca într-adevăr nu afectează dinții atâta timp cat aceștia nu au diverse afecțiuni. Cu alte cuvinte aceste sunt bune de utilizat dacă nu aveți carii, piatra și alte afecțiuni ale dintilor.

Pentru ca am fost în vizita pe la sora mea, am zis sa încerc și apa de gura și pasta de dinți ca sa-mi fac o idee completa și de ansamblu. Într-adevăr după utilizare senzația de curățenie și prospețime este foarte accentuata .

Concluzia mea este ca dacă va așteptați sa aveți rezultate miraculoase de genul albirilor profesionale din cabinetele de specialitate, nu le veți obține. Daca însă vreți rezultate vizibile fata de ceea ce aveți în momentul de fata, raportul calitate preț este bun și merita sa-l încercați.

#buzziwhite2instant

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Lupilu este marca de la Lidl dedicata copiilor si bebelusilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.