Curtezanele lumii moderne

Astăzi vreau sa va vorbesc despre un subiect tabu pentru noi ca romani și anume angajări videochat glamour studio București deși dacă stam bine sa ne gândim pe cat este de puțin discutat pe atât este de răspândit și nu în ultimul rand profitabil.

Activitățile în videochat s-au lansat în industria plăcerilor cu mai bine de 20 de ani în urma, mai exact în 1995 în Statele Unite ale Americii, însă astăzi au depășit de mult granițele și continentul răspândindu-se în toată lumea. După cum era de așteptat, astăzi practica de videochat s-a răspândit și în tara noastră, fiind de altfel considerata un soi de District Rosu la acest capitol, în România existând peste 2000 de astfel de studio videochat răspândite în toată tara.

Si dacă Olanda a putut sa transforme cea mai veche meserie din lume într-o meserie nobila, impozabila și plătitoare de contribuții la stat de ce n-ar putea și tara noastră sa profite din orientarea spre aceasta categorie a lumii plăcerilor mult mai liniștită, curata și nu în ultimul rand lipsita de riscuri.

Probabil când te gândești la un studio videochat ai în minte încăperi sordide și condiții precare în care fete cu o condiție materiala redusa își risca existenta pe bani putini pentru supraviețuirea zilnica.

Ei bine, în fiecare domeniu de activitate poți sa fii o persoana de duzina sau poți sa fii o persoana de top. Mai ales în acest domeniu trebuie sa fii foarte atenta și să-ți faci documentarea în prealabil pentru a fi sigura ca dacă te gândești la angajari videochat faci cea mai buna alegere pentru tine și vei fi un soi de Veronica Franco, emblematica și satisfăcută.

Daca te-ai hotărât sa lucrezi în acest domeniu de activitate este foarte important atunci când cauți angajari videochat sa cauți sa beneficiezi de cat mai multe facilitați cum sunt următoarele:  solar, masaj, SPA, centru de înfrumusețare cu make-up, hairstyle și manichiura, sala de fitness și antrenor personal. In noul studio exista pana și un spațiu elegant și primitor unde modelele sa se bucure de plăcerea nevinovata a țigărilor fine.

Daca optezi pentru angajari videochat bucuresti poți de asemenea sa te bucuri de desfășurarea activității din propria ta casa, dacă ești o persoana mai rezervata și nu vrei sa te intalnesti prea mult cu restul persoanelor de la studio, acesta asigurându-ti personal care sa te ajute să-ți desfășori activitatea în bune condiții din intimitatea propriei case. Când cauți angajari videochat bucuresti contează foarte mult și beneficiile pe care le poți obține în urma acestei activități și anume: Încasări substanțiale, bonusuri la doua săptămâni, concursuri lunare, avansuri pentru apartament, credite interne pentru mașina, bani pentru operații estetice, investiții consistente în imagine și promovare individuala, ședințe foto bilunare, profesioniste și personalizate, asigurare medicala privata în cea mai mare rețea de sănătate din România: Regina Maria.

Ești pro sau contra acestui tip de activități?

6 comentarii publicate

  1. Sunt multe de spus despre videochat, insa eu privesc lucrurile in felul urmator: de ce sportivii se pot folosi de corpurile lor pentru a face bani, iar modelele de videochat sunt judecate negativ din acest punct de vedere?! Fetele astea au dreptul sa-si castige existenta cum vor ele, atata timp cat lucreaza legal si nu afecteaza negativ pe nimeni.

    • Pentru ca inca nu avem un cadru legal corespunzator in baza caruia sa se desfasoare aceast gen de activitati. Si pentru ca de putine sunt studiourile de acest gen care platesc impozite si asigura carte de munca.

  2. Nu este pentru toata lumea videochatul, sincer, eu am un respect pentru cele care au ales aceasta meserie, in ciuda parerilor si a societatii, care intr-un fel sau altul ne dicteaza alegerile, uneori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.