Escapade pascale cu autocarul

De Crăciun de regula vin cei dragi acasă deși muncesc prin cele mai depărtate colturi ale lumii pentru ca atunci își mai pot lua concediu și fiind ceva mai multe zile la dispoziție își doresc sa se bucure de sărbători alături de cei dragi.

De Paste este însă mai dificil, în primul rand pentru ca zilele libere sunt doar doua, evident mult prea puțin timp pentru a veni în tara ca sa petreci alături de cei dragi și în al doilea rand pentru ca sunt rare ocaziile când Pastele se sărbătorește în aceeasi zi și pentru ortodocși și pentru catolici și este o realitate faptul ca de cele mai multe ori cei dragi își desfasoara activitatea în tari preponderent de alta religie.

Dar știi cum e vorba proverbului, dacă cei dragi nu pot veni la tine cu ocazia sărbătorilor pascale, asta nu înseamnă ca tu nu poți sa mergi la ei mai ales ca găsești o mulțime de bilete autocar ieftine în oferta de bilete de autocar de la Eurolines valabila pentru o multitudine de destinații din întreaga Europa. Când alegi transport autocar ai siguranță ca poți face o surpriza celor dragi chiar dacă se afla în orașe mai mici unde nu sunt aeroporturi cum sunt în marile orașe și metropole.

Atunci când alegi transport autocar iți dorești în primul rand sa beneficiezi de bilete autocar ieftine dar și de calitatea unor servicii pe măsură, calitate ce poate fi data de o experienta de peste 20 de ani în domeniu. Vrei șoferi profesioniști și autocare bine întreținute, curate, dotate cu aer condiționat.

Destinațiile puse la dispoziție prin achiziția de bilete de autocar sunt variate ca de exemplu: Germania, Bulgaria, Moldova, Olanda, Cehia, Ungaria, Italia, Elveția, Danemarca, Suedia, Turcia, Anglia, Austria, Slovacia, Belgia și Slovenia.

Mai tot timpul gasiti oferte și bilete autocar preturi avantajoase, asa ca stați cu ochii pe paginile de internet ale operatorului de transport pentru a putea sa faceți surprize frumoase clor dragi fără a va goli însă buzunarele. Perioada pascala este plina de promoții asa ca nu va fi greu sa gasiti bilete autocar preturi bune pentru destinațiile pe care vi le doriți. In curând vor fi actualizate ofertele și pe paginile de internet dar pentru informații cat mai corecte puteți lua legătura cu agențiile locale.

Voi pentru ce destinații ați achiziționa bilete de autocar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.