Fata de la nord de ziua

 

 

Titlu: Fata de la Nord de Ziua

Autor: Alexandru Voicescu

Nr. pagini: 272

An publicare: 2016

Editura: Herg Benet

 

 

Fac ce fac și mi se lipesc de mana mai tot timpul cărți care fie sunt scrise de autori nordici, fie au acțiunea plasata în tarile nordice. De data aceasta cartea este a unui autor roman, Alexandru Voicescu, pe numele lui dar a cărei acțiune este plasata în Franța și Norvegia, în doua planuri temporale distincte.

Este o carte complexa despre un băiat și o fata, o poveste de dragoste care depășește limitele umanului și se continua la nivelul conștiinței.

Ea este doar o copila, ea este doar o fata, acea fata fără nume care va deveni Memo la un moment dat. El este pur și simplu un bărbat aflat în depresie care suferă după pierderea femeii iubite în urma unui accident.

Si pentru ca dragostea chiar învinge tot, ea depășește barierele morții pentru a-i salva lui mintea și sufletul. Pentru ca mai apoi el s-o salveze pe ea în mod complet ca tot ceea ce este: Edith, soția, prietena și iubita lui.

Este o carte emoționantă care iți lasă o mulțime de teme de gândit vizavi de relații predestinate și suflete pereche care gasesc oricum și oriunde drumul unul spre celalalt.

Mi-a plăcut și romanul de debut al autorului, „Malad” dar în „Fata de la Nord de ziua” se vede clar maturitatea și experienta acumulata în timpul scurs de la debut.

Lansarea oficiala a romanului a avut loc pe data de 2 aprilie în cadrul Târgului de carte SF&F „Final Frontier”, ediția a 6-a din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.