Ce nu știu bărbații despre puterea florilor asupra femeilor?

Deși de multe ori ne gândim ca este o gluma faptul ca femeile sunt ființe foarte complicate. Adevărul este ca de foarte multe ori domnii sunt puși în situația de a nu ști cum sa calmeze vulcanul pe punctul de a erupe pe care îl reprezinta doamna de lângă ei.

Asta pentru ca bărbații chiar nu realizează cat de mult înseamnă floarea potrivita la momentul potrivit pentru femei ca sa nu mai vorbim de cat de important este serviciul de livrări flori la domiciliu. Acest articol își dorește sa ofere domnilor acele sfaturi atât de necesare pentru a găsi buchetul de flori adecvat situației și femeii căreia doresc sa îl ofere.

Fie ca ai o relație serioasa sau sunteți încă în tatonări, ori poate sunteți doar „prieteni cu beneficii”, crede-ma pe cuvânt când iți zic ca o floarea își atinge mult mai bine scopul în zile mai puțin semnificative sa zicem decât în clasice precum Ziua Îndrăgostiților sau ziua ei de naștere.

Momente perfecte pentru cumpărat flori

Nu este deloc amuzant sa apelezi la cineva doar atunci când ai nevoie de ceva, nu-i asa? Cam aceeasi situație este și în materie de flori, nu i le poți oferi femeii din viata ta doar pentru ca trebuie și în momente predefinite. Pe lângă flori, se știe foarte bine ca femeile iubesc și surprizele. Nu prea e nicio surpriza în faptul ca ii vei lua flori de Ziua Îndrăgostiților nu-i asa? Asta nu înseamnă ca nu trebuie sa ii iei flori cu aceasta ocazie, ci doar ca aceasta nu trebuie sa fie singura ocazie când i le oferi.

Flori de „îmi pare rău”

Cu  toții știm ca un buchet de flori de „îmi pare rău”, functioneaza garantat și de fiecare data, dar functioneaza mult mai bine dacă este precedat de alte momente când i s-au oferit flori după cum veți vedea în continuare.

Flori „doar pentru ca…”

Acesta este cel mai important motiv de a-i dărui femeii iubite flori de câteva ori în decursul anului, momente aleatorii, momente care vor însemna ceva de atunci încolo. Pentru ca scenariul sa fie cat mai potrivit cu ideea de aleatoriu, ar fi bine ca aceste buchete de flori sa vina la ceva timp după evenimente importante care în mod evident trebuie marcate.

Acest gen de buchete de flori va ajuta sa păreți imprevizibil în ochii ei și sa mențineți romantismul în viata voastră de cuplu o perioada cat mai îndelungată.

Flori pentru „a treia intalnire”

Ai făcut o noua cucerire și vrei cu adevărat s-o impresionezi. Fii punctual și oferă-i un buchet de flori atunci când va întâlniți pentru ca o sa-i placa la nebunie acest detaliu. Poate vi se pare ca este o scena desprinsa dintr-un film siropos dar o sa va repet, o sa-i placa la nebunie acest detaliu.

Nu va gândiți ca este un gest doar pentru a treia intalnire, în realitate puteți sa-i oferiți flori la orice intalnire. Cu toate acestea, a oferi flori la prima intalnire este totuși cam prea demodat nu vi se pare?… și deloc surprinzător. Pe lângă asta, florile la prima intalnire au darul de a va acea emblema de „bărbat perfect” pe care sincer nimeni nu și-o dorește, pentru ca bărbatul perfect nu are voie sa greșească și în final, a greși este uman. Asa ca de preferabil și recomandat, nu-i oferiți flori înainte de a treia intalnire.

Flori pentru ziua de naștere

Ei bine, părerea mea este ca de ziua ei, florile sunt un detaliu pur opțional. In definitiv puteți sa-i luați un tort și o sticla de vin bun pe care sa le savurați împreună. Detalii și originalitate, zic.

Flori pentru aniversare

Este una dintre cele mai evidente ocazii de oferit flori, dar în același timp un buchet draguț ii va arata ca ai ținut minte aniversarea voastră și ca iți pasa.

Flori pentru dimineața de după…

In sfârșit ați avut artificii în dormitor aseară, știi acele artificii pe care ți le dorești de mult și despre care i-ai tot vorbit, dar știi vorba cântecului tu da și da, ea nu și nu… și ce sa vezi aseară în sfârșit a zis da iar tu te-ai trezit cu un zâmbet larg pe fata și extrem de satisfăcut. Un curier florărie la ușa ei și un mesaj simpatic sunt drumul spre multe nopți cu artificii, crede-ma.

Flori pentru Ziua Îndrăgostiților

Si uite ca am ajuns și la aceasta zi speciala, care dacă nu știai, în tara noastră a fost inventata de companiile de flori pentru a te convinge sa cumperi aceleași flori la preturi de 2-3 ori mai scumpe decât în restul timpului. Dar o sa va vând un mic pont.

Daca vei tine cont de sfaturile pe care ți le-am oferit mai sus, mai ales de cele legate de florile „doar pentru ca…”, atunci poți sa iți salvezi buzunarul și bugetul pentru ca iți garantez ca de Ziua îndrăgostiților, scumpa ta doamna chiar nu va observa dacă ii mai iei și altceva în afara de flori, care oricum vor costa suficient de piperat în aceasta zi.

A dărui flori nu trebuie sa fie un efort financiar pentru nimeni. Serviciul de livrare flori la domiciliu al acestei florarii are buchete superbe de flori începând cu 95 de lei. Daca apelezi la livrări flori frecvent poți chiar sa te bucuri de reduceri, mai ales dacă depășești comenzi în valoare de 500 de lei.

In plus trebuie sa știi ca pentru fiecare comanda pe care tu o faci prin serviciul lor de livrări flori, aceștia donează 1% din valoarea buchetelor către WWF România care se ocupa cu salvarea mediului înconjurător.

Un alt avantaj al apelării la un curier florărie este faptul ca poți opta ca pe lângă buchetul de flori, doamna ta sa primească și un tort, un ursuleț de plus sau o sticla de șampanie.

Ce fel de flori sa-i cumpăr?

Daca ne-am lămurit în privința lui când și cum este cazul sa ne lămurim și asupra a ceea ce trebuie sa cumpăram.

Trandafirii sunt minunați și clasici. Prea clasici și prea plictisitori din punctul meu de vedere. Trandafiri roșii pentru pasiune, trandafiri albi pentru prietenii și trandafiri roz pentru ceva pe la mijloc cam în genul „prieteniilor cu beneficii”.

Suntem de acord cu toții asupra faptului ca trandafirii sunt minunați, dar dacă ai citit articolul meu pana aici, cu siguranță nu-ți dorești sfaturi despre trandafiri în continuare, pentru asta puteți citi versurile lui Octavian Goga din poezia „Trandafiri”.

Daca vrei să-ți impresionezi femeia de lângă tine optează pentru flori și buchete mai speciale cum sunt crinii, buchetele mixte sau chiar florile de câmp. Un truc ajutător este sa-i urmariti reacția după ce primește buchetul de flori pentru a ști ce sa-i luați data viitoare și ce sa evitați. De exemplu, dacă va lua buchetul și-l va așeza la fereastra, este clar ca cea mai buna opțiune va fi un buchet cat mai colorat care sa iasă în evidenta. Daca în schimb primul lucru pe care îl va face va fi să-și îngroape nasul intre petalele florilor, atunci prima voastră opțiune trebuie sa se îndrepte spre flori parfumate.

Crinii de regula sunt perfecți dacă ii livrați direct acasă și nu trebuie sa-i poarte după ea în caz ca nu ajunge imediat acasă pentru ca au tendința de a pata, în schimb miros excepțional asa ca merita efortul din plin.

In mod clar nu veți oferi unei doamne cactuși sau orice tip de floare cu țepi sau carnivora, decât dacă stiti ca are un simt al umorului foarte dezvoltat.

Daca preferi o floare de apartament, lalelele sunt foarte potrivite deși nu ceea ce se pot numi cele mai romantice flori. In schimb foarte sexy și deosebite la categoria flori de apartament sunt orhideele. Însa trebuie sa ții cont ca este o planta pretențioasă care are nevoie de foarte multa atenție și grija, asa ca dacă nu ești convins ca doamna ta este fan al grădinăritului alege ceva mai simplu de întreținut.

Voi ce tip de flori i-ați dărui femeii din viata voastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.