Beneficiile spirulinei pentru sănătatea ta

Spirulina este astăzi una dintre cele mai cercetate alge și dintre cele mai discutate elemente de alimentație sănătoasă. Recunoscuta pentru aroma dar și pentru potențialul nutritiv, spirulina la cel mai bun preț este varianta noastră cea mai apropiata de ceea ce se găsește în Hawaii, Mexic și Africa.

Desi sunt sigura ca fiind amatori ai trendului de viata sănătos și al unei alimentații vegane, cel mai probabil utilizați spirulina ca o minune a naturii ce este în băuturi energizante și suplimente naturale, beneficiile acesteia sunt multiple atunci când face parte din dieta voastră zilnica, beneficii despre care cred ca nici măcar nu aveți cunoștință.

Desi marea majoritate a persoanelor nu au cum sa folosească spirulina în starea naturala cum e în Hawaii, din fericire ne putem baza pe spirulina Alevia care are un conținut foarte potrivit de nutrienți și este perfecta pentru curele zilnice cu spirulina. Mai nou se gasesc și variante combinate cum este spirulina cu cătină, care îmbină proprietățile celor doua plante pentru sănătatea noastră. Acest articol își dorește sa va prezinte o serie de beneficii pe care le puteți obține prin consumul regulat de spirulina Alevia.

Eliminarea metalelor grele

Desi nu ne aflam pe lista tarilor cu un grad de risc major în privința metalelor grele asemeni arsenicului prezente în cantități substanțiale, asta nu înseamnă ca nu suntem afectați de acest aspect mai ales ca importam o cantitate considerabila de alimente din statele afectate de aceasta problema cum sunt: Sua, Argentina, Bangladesh, Chile, Mexic, India și China.

Testele au dovedit ca persoanele care au consumat zilnic spirulina cu cătina au beneficiat de o scădere la jumatate a concentrației de metale grele din organism.

Îndepărtarea Candidei

Alimentația noastră bogata în zahar și elemente nesănătoase este principala cauza a scăderii imunității organismului și a frecventelor apariției ale ciupercilor de tip Candida. Partea buna este ca studiile au dovedit puternicul efect antimicrobian pe care spirulina 60 de comprimate îl are și eficienta acesteia împotriva candidei. Spirulina ajuta la îmbunătățirea florei intestinale care în final duce la îndepărtarea candidei.

Creșterea imunității organismului în caz de HIV

De-a lungul timpului cercetătorii au tot încercat sa explice diferența în materie de număr de persoane care sunt afectați de virusul HIV în Japonia și Coreea. Una dintre aceste explicații pare a fi și consumul ridicat de spirulina în aceasta zona a lumii unde algele fac parte constant din alimentația populației.

Ajuta în dieta

Consumata zilnic cu precădere dimineața, spirulina 60 de comprimate este de real ajutor atunci când doriți sa scăpați de kilogramele în plus acumulate pentru ca intensifica arderile.

Cat de des consumați spirulina?

 

 

 

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.