De ce am nevoie de un kit de unghii false?

De vreo câțiva ani, vreo 3 îmi fac la mâini unghii cu gel sau oja semi permanenta pentru ca sunt cei drept mul mai rezistente decât manichiura clasica cu atât mai mult cu cat, mămica și soție fiind, petrec suficient timp în bucătărie sau jucându-mă cu picii, făcând curățenie și pregătind diverse preparate culinare. Nu de puține ori mi s-a întâmplat ca nici sa apuce bine sa se usuce oja pe unghii, pe vremea când foloseam oja clasica și îmi și mi se și cojea. Asa ca am fost și sunt mulțumită de alegerea mea în materie de întreținere a mâinilor și de faptul ca cel puțin 3 săptămâni nu trebuie sa-mi fac griji în privința manichiurii când am unghii cu gel.

Cu totul altfel sta problema în materia de unghii la picioare unde, recunosc ca nu ma simt la fel de comod ca atunci când îmi fac manichiura la un salon. Pentru ca am probleme cu monturile prefer sa-mi fac singura pedichiura asa ca pentru mine este foarte important sa am în casa un kit unghii cu gel de calitate de care sa ma folosesc ori de cate ori am nevoie pentru a-mi întreține corespunzător unghiile de la picioare, mai ales acum pe perioada verii când nu mai pot ascunde picioarele în pantofi și de cele mai multe ori port sandale.

Când am început sa caut pe net pentru a achiziționa un kit unghii gel la un preț avantajos dar de o calitate buna, am dat peste acest articol care mi-a fost foarte util asa ca va las și vouă link-ul sa vedeți dacă gasiti ceea ce cautați pentru ca are o mulțime de informații utile. Este drept ca atunci când te decizi sa iți îngrijești singura picioarele ai nevoie pe lângă un kit unghii gel și o mulțime de alte accesorii cum sunt forfecuțele, pilele, unghierele dar chiar și ținând cont de cate ai de achizitionat tot ești mai avantajata la preț decât dacă apelezi la un salon de pedichiura. Sunt anumite ocazii când apelez și la kituri unghii false, mai ales după perioada rece când obișnuiesc sa-mi tai unghiile destul de scurt asa ca odată venita căldura sunt nevoita sa folosesc pentru o perioada kituri unghii false pentru ca unghiile mele sa aibă timp sa crească suficient cat sa arate perfect atunci când le aplic stratul de gel fie ca merg la plaja sau ies cu soțul la o plimbare romantica.

Voi va faceți manichiura și pedichiura clasic sau cu gel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.