De ce sa cumperi un apartament în Băneasa?

Băneasa este de ani de zile una dintre zonele cele mai bine cotate din București, preferata atât de persoanele cu posibilități financiare din zona cat și de străinii care se opresc pentru un timp în capitala tarii noastre.

De foarte multe ori m-am aflat în situația de a discuta cu prieteni și cunoscuți din domenii diferite de activitate despre posibilitatea achiziționării unui apartament în București și care ar fi motivele pentru care as opta pentru o asemenea achiziție într-un ansamblu rezidențial greenfield.

Potențialul economic

Potențialul economic contează și pentru cei care au pierdut de mult numărul zerourilor din coada cifrei pe care o au depozitata la banca dar cu atât mai mult pentru fiecare dintre noi care atunci când facem o achiziție de asemenea magnitudine punem la bătaie toate economiile noastre sau apelam la un credit bancar pentru a putea realiza achiziția într-un cartier greenfield baneasa.

Deși perioada de criza s-a simțit și în aceasta zona ce a devenit cartier al Bucureștiului abia în anii ’50, trebuie sa recunoastem ca în materie de preț, acesta s-a menținut peste media multor alte cartiere bine cotate din capitala și acesta este unul din principalele motive pentru care m-as încumetă sa fac o achiziție în materie de Apartamente și vile Greenfield Residence.

Nu locuiesc în București și cel mai probabil nici nu ma voi muta prea curând în București deși niciodată nu poți sa știi unde te duce viata. In schimb ca părinte ma gandesc ca a cumpăra un apartament în greenfield baneasa, este o investiție în viitorul copiilor mei. Știm cu toții cat de dificil este astăzi sa prinzi un loc la cămin ca sa nu mai vorbim de faptul ca a plăti chiria unui copil timp de 4-5 ani cat durează facultatea este suficient de costisitor pentru orice părinte. Ce te faci dacă ai mai mult de un copil de ținut la facultate în capitala?

Automat începi sa te gândești ca dacă stai sa calculezi cat te ajunge chiria pentru celor sa zicem doi copii în București pentru cel puțin 4 ani, atunci ajungi la concluzia ca este mult mai eficient sa faci o investiție și sa achiziționezi o locuința într-un ansamblu rezidential greenfield.

Te gândești ca ai copiii mici și pana cresc ei se pot schimba multe nu-i asa? Ei bine, eu ma gandesc ca în perioada ce va urma pana ce piticii mei vor creste și vor pleca sa frecventeze cursurile universității, pot sa închiriez apartamentul respectiv în regim hotelier și astfel sa-mi achit rata la creditul pe care voi fi nevoita sa il fac pentru a realiza o achiziție într-un cartier greenfield baneasa. Fiind apartamente noi, cu o mulțime de facilitați chiria solicitata ma va ajuta sa-mi achit creditul mai ales ca știm cu toții ca un preț pentru o locuință în greenfield baneasa este destul de ridicat.

Amplasament verde în capitala

Din punct de vedere al job-urile toată lumea își dorește sa își desfășoare activitatea în capitala. Salariile sunt consistente și joburile variate și disponibile în numărul mare comparativ cu alte zone din tara. Din păcate însă, acest aspect profesional nu se împacă și cu aspectul familial pentru ca este destul de greu să-ți crești copiii în agitația continua a capitalei și toată lumea tânjește după verdeața și liniștea suburbiilor.

In Băneasa te poți bucura de pădurea care te inconjoara pe o suprafață considerabila în timp ce continui sa te afli în sectorul 1 din București, fapt ce-ți permite sa împaci aspirațiile profesionale cu liniștea pe care ți-o dorești pentru viata de familie.

Mijloace de transport

Marea problema a capitalei este transportul. Fiind o metropola, nu ai nicio șansă sa te descurci în transportul infernal din București fără metroul care este o adevărată necesitate pentru localnici.

Din fericire și Băneasa este legata de capitala prin rutele de metrou Greenfield – Metrou Pipera și Greenfield – Metrou Aviatorilor ce se desfasoara tur-retur la care se adaugă și microbuzele Greenfield – Mall Băneasa tot in sistem tur – retur.

Voi ați achiziționa apartamente în Băneasa?

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.