Cum sa fii un manager de succes cu Andrei Ursachi?

La doar 26 de ani, Andrei Ursachi a demonstrat ca este un manager de succes și un antreprenor ce gestionează firme foarte profitabile pentru piața economica autohtona.

Născut în Rădăuți, județul Suceava, a învățat încă de la o vârstă frageda tainele comerțului, începându-și activitatea cu vânzări online la vârsta de 15 ani.

Cu afaceri ce au depășit de mult cifra de afaceri de 1.000.000 de euro, Andrei Ursachi își propune anul acesta sa vina în ajutorul tuturor tinerilor care doresc sa se lanseze în afaceri, motiv pentru care a lansat Business Angel. Acest program presupune investirea de către Andrei Ursachi de bani și timp în afaceri la început de drum, dar promițătoare pe care le poate transforma în adevărate reușite mai ales pentru ca te învață secretele succesului.

Este co-fondator al unor afaceri ca stifler.ro, modal.ro, vear, e-advertising și ProWorkers, cu o idee buna și un formular completat corect, poate fi și co-fondatorul afacerii tale.

Daca ai un concept inovativ și o idee de afaceri care crezi ca poate da lovitura poți sa iei legătura cu Andrei Ursachi și te poate sfătui în privința modului cum poți aborda acest proiect pentru a fi un succes.

Eu de exemplu visez sa pun pe picioare o plantație de nuci și o mica fabricuta unde sa pot sa folosi recolta de nuci de pe plantație pentru a pregăti dulceață de nuci, lichior de nuci, tinctura de nuci, ceai din frunze de nuci, creme și preparate din nuci și frunze de nuci.

Asemeni mie, probabil sunt multe alte persoane care visează același lucru. Eu însă cred în succesul meu și în sprijinul pe care îl voi primi de la acest om care a dovedit ca știe cum sa atingă succesul, având la activ 6 afaceri proprii care se bucura de rezultate prospere pe piața economica din tara noastră și nu numai.

Pentru a beneficia de sprijinul lui trebuie sa completați un formular disponibil pe site. In cadrul acestui formular trebuie sa-i comunicați adresa de mail la care va poate contacta, numele companiei d-voastră și datele acesteia de identificare cum sunt orașul în care se afla și adresa sediului firmei dar și a altor filiale în cazul în care firma le are.

Este important sa-i comunicați și dacă firma are o pagina de internet afiliata unde va prezentați produsele, firma și cu ajutorul căreia va promovați afacerea, mai ales ca Andrei Ursachi se folosește de marketingul digital pentru a promova afacerile în care investește.

De asemenea contează sa treceți și data la care ați aplicat pentru acest formular pentru ca sa se poată documenta și sa poată analiza planurile pe care i le trimiteți și pentru ca voi sa primiți cat mai curând un răspuns fie ca este pozitiv, fie ca este negativ dar întotdeauna foarte bine argumentat. Însăși aceasta argumentare va poate ajuta ca pe viitor sa realizați modificări benefice în compania voastră.

Tot în acest formular va trebui sa-i dați date și despre stadiul în care se afla compania voastră, fie ca este la stadiul de proiect, fie ca este o companie dezvoltata complet din punct de vedere al produselor care deja se comercializează pe piață.

In plus trebuie sa-i precizați și dacă aveți sau nu un plan de afaceri pus la punct și un plan de marketing pentru a putea sa organizeze eficient sprijinul de care aveți nevoie.

Mai multe detalii despre cum va poate Andrei ajuta puteți afla și din pagina lui de facebook unde o sa gasiti o mulțime de filmulețe în care acesta explica lumea economica pe înțelesul tuturor.

Care este afacerea pe care ați vrea s-o dezvoltați cu ajutorul lui Andrei Ursachi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.