De ce sa achiziționezi perne ortopedice?

Cu toții am avut cel puțin o data când ne-am trezit mai obosiți decât ne-am culcat, cu dureri de gat și spate. Daca pentru unii dintre noi aceasta situație nu este frecventa, sunt însă persoane care dimineață de dimineață se trezesc cu aceeasi stare proasta fără a bănui de la ce li se trage lipsa somnului odihnitor care în timp duc la o circulație sangvina problematica și la dureri cronicizate.

„Vinovații fără vina, cer sa se facă lumina”, cum era vorba cântecului. Poate fi din vina patului sau a saltelei dar investiția este destul de consistenta și e posibil sa nu va permiteți în momentul respectiv sa cheltuiți atât. Sau poate aveți un partener sentimental care nu vrea sa renunțe la patul primit moștenire de la bunici.

O perna ortopedica la preț avantajos, din spuma de memorie,  poate fi răspunsul vostru pentru un somn odihnitor și liniștit în aceasta situație.

In acest articol, vreau sa va prezint câteva motive pentru care o investiție într-o perna ortopedica este foarte importanta.

Suprafață neutra de somn

Spre deosebire de o perna obișnuită ridicata care te lasă cu dureri de gat, o perna ortopedica cervicala, creând o suprafață neutra intre gat și cap pentru un somn odihnitor. Spuma de memorie are rolul de a lega parțile superioare ale corpului omenesc, curbele acestuia și de a oferi suport atât gatului cat și capului.

Dormi în pace, somn ușor…

Efectele un somn neodihnitor, depășesc cu mult un spate sau un gat înțepenit. Simplele foieli de pe o parte pe alta pe parcursul nopții, în incercarea de a găsi o poziție confortabila de somn, va pot face sa pierdeți timp prețios de odihna. Carentele în materie de somn pot duce la următoarele probleme: oboseala generala și oboseala mentala, lipsa productivității la nivel profesional, obezitate, diabet, probleme cardiace și de tensiune.

Cu ajutorul unor perne ortopedice și implicit al unui somn odihnitor, puteți îmbunătăți o mulțime de aspecte din viata voastră, dar și evita multe afecțiuni.

Somn netulburat și neîntrerupt

Când folosești perne ortopedice, partenerul poate sa se foiască în pat toată noaptea pentru ca nu va va tulbura somnul datorita faptului ca acest de de perne nu permit distribuția mișcării, astfel ca veți putea sa va bucurați de un somn cu adevărat neîntrerupt, mai puțin în situația când sunteți părinti și piticul va oferă serenada nocturna sau în cazul în care vecinii se gasesc să-și împartă nemulțumirile în toiul nopții.

Dormi fără frica de acarieni

Acarienii de praf care locuiesc își duc existenta comod în medii cum sunt bumbacul sau lâna, în cazul pernelor obișnuite, pot avea asupra voastră simptome asemănătoare alergiilor: mâncărimi la ochi și nas, probleme astmatice și respiratorii, eczeme.

O perna ortopedica umpluta cu spuma de memorie conferă un mediu ce nu este propice traiului acarienilor asa ca, puteți sa va odihniți liniștiți pe o astfel de perna ortopedica cervicala.

Confort 100%

Perna cervicala ortopedica, pe lângă faptul ca este foarte sănătoasă și igienica, este și foarte confortabila. Sensibila la temperatura, spuma de memorie se mulează în functie de căldura voastră corporala, oferind un mediu de somn confortabil și susținut, nu în ultimul rand personalizat.

O perna cervicala ortopedica oferă o suprafață uniforma de somn, fără puncte de presiuni asa cum se întâmplă în cazul pernelor obișnuite.

Care sunt motivele pentru care voi ați achiziționa o perna ortopedica?

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.