Masajul intre plăcerea ei și plăcerea lui…

Daca este sa ne luam după vorbele bătrânilor, compatibilitatea într-un cuplu este doar 20% sexuala, restul vine din plăcerea de a fi lângă cealaltă persoana, de a vorbi cu ea, de a-i contempla calitățile fizice și psihice prin tachinări și atingeri menite sa sporească apropierea intre cei doi.

Din păcate trăim într-o lume agitata plina de stres și care ne lăsa prea puțin timp de oferit relației de cuplu. De cele mai multe ori nu avem timp de acele lucruri mărunte care contează într-o relație. Nu avem timp sa pregătim un decor romantic pentru a ne bucura de acele clipe care depășesc barierele obișnuintei.

Din fericire însă astăzi găsim salon masaj erotic București care ne pun la dispoziție atât decorul cat și personalul necesar pentru a relaxa și pentru a aduce placere prin arta masajului. Daca în trecut, se considera ca de un masaj erotic în București se pot bucura doar bărbații, ei bine astăzi și femeile se bucura de acest tip de masaj în aceeasi măsură ca și domnii dar si cu domnii pentru ca acest salon masaj erotic București pune la dispoziția clienților sai și masaje pentru cuplu.

Deși istoria plasează începutul acestui gen de masaj în zona Egiptului, Chinei, Japonie și Indiei antice, astăzi ne putem bucura de plăcerile orientale ale unui masaj erotic în București.

In principal, acest gen de masaj nu are ca scop atât excitarea cat relaxarea persoanei care beneficiază de el. Desi poate pare puțin ciudat, trebuie sa stiti faptul ca mare parte din reușita unui masaj erotic de succes sta în comunicare. Este un soi de terapie care va permite sa discutați liber despre sentimente, iubire și ceea ce va face placere, motiv pentru care se și realizează în cuplu.

Cum ambianta contează foarte mult și este și unul din principalele motive pentru care ați apela la masaj erotic București, camera pusa la dispoziție este una calda, cu lumina difuza, muzica relaxanta și lumânări parfumate.

Cele mai bune uleiuri aromatice care se folosesc pentru masaj erotic București sunt cele de portocale, patchouli, scorțișoară, iasomie și ylang-ylang. Pentru a spori intensitatea masajului, personalul care desfasoara acest gen de masaj este cat se poate de lejer echipat, uneori chiar dezbrăcat.

Voi ați apela la un salon de masaj erotic pentru a condimenta relația de cuplu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.