Poneiul meu din stele – Harriet Grundmann & Ana-Maria Weller

Vara aceasta căldura sufocanta și codurile ce duc mult prea des spre rosu ne-au ținut mai mult în răcoarea locuinței, cel puțin pana la apusul soarelui asa ca ne-am făcut provizii consistente de cărți de povesti ilustrate pentru copii pentru a ne bucura de cat mai multe aventuri minunate în lectura de vacanta.

In acest articol o sa va vorbesc despre cea de-a treia carte din pachetul „Căluți fermecați„, pe care l-am gasit pe site-ul editurii Univers Enciclopedic Junior. Împreună cu „Poneiul meu din stele” din acest pachet mai fac parte și cele doua cărți despre care v-am vorbit anterior: „Cavaleri, săbii și sânge de balaur” și „Mirabel, căluții fermecați și castelul curcubeului„.

Cartea este scrisa de autoarea de origine germana, Harriet Grundmann si ilustrata de Ana – Maria Weller. Este povestea unei fetite pe nume Katy, care iubește foarte mult poneii. Împreună cu prietenele ei, Katy joaca o mulțime de jocuri în care poneii sunt personajele principale, dar atunci când Katy este pe punctul de a întâlni un cal în realitate este cu adevărat panicata asa ca în visul ei vine un ponei din praf de stele menit sa o ajute sa își depășească frica.

Este o carte din care copilul învață ca dacă iți dorești cu adevărat ceva, visele se îndeplinesc, o carte pe care orice copil o va adora cu învățăminte frumoase și lecții de viata foarte utile.

Lectura plăcută și consumați multe lichide, vara se anunță torida în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.