Poneiul meu din stele – Harriet Grundmann & Ana-Maria Weller

Vara aceasta căldura sufocanta și codurile ce duc mult prea des spre rosu ne-au ținut mai mult în răcoarea locuinței, cel puțin pana la apusul soarelui asa ca ne-am făcut provizii consistente de cărți de povesti ilustrate pentru copii pentru a ne bucura de cat mai multe aventuri minunate în lectura de vacanta.

In acest articol o sa va vorbesc despre cea de-a treia carte din pachetul „Căluți fermecați„, pe care l-am gasit pe site-ul editurii Univers Enciclopedic Junior. Împreună cu „Poneiul meu din stele” din acest pachet mai fac parte și cele doua cărți despre care v-am vorbit anterior: „Cavaleri, săbii și sânge de balaur” și „Mirabel, căluții fermecați și castelul curcubeului„.

Cartea este scrisa de autoarea de origine germana, Harriet Grundmann si ilustrata de Ana – Maria Weller. Este povestea unei fetite pe nume Katy, care iubește foarte mult poneii. Împreună cu prietenele ei, Katy joaca o mulțime de jocuri în care poneii sunt personajele principale, dar atunci când Katy este pe punctul de a întâlni un cal în realitate este cu adevărat panicata asa ca în visul ei vine un ponei din praf de stele menit sa o ajute sa își depășească frica.

Este o carte din care copilul învață ca dacă iți dorești cu adevărat ceva, visele se îndeplinesc, o carte pe care orice copil o va adora cu învățăminte frumoase și lecții de viata foarte utile.

Lectura plăcută și consumați multe lichide, vara se anunță torida în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Sari la bara de unelte