Cum sa slăbești ayurvedic + concurs

Slemol este un supliment alimentar 100% natural din plante indiene menit sa ajute la scăderea în greutate menținând în același timp sănătatea organismului și fără a-l agresa asa cum se întâmplă de regula cu majoritatea dietelor și tentativelor de slăbit.

Acesta contribuie la :

  • menținerea unui apetit normal, chiar dacă ții o dieta, apetitul tău trebuie sa fie normal și sa nu te înfometezi. Important este ce anume mănânci și în ce combinație.
  • susținerea unui metabolism normal și o greutate corporala optima. Important este sa ai o greutate normala nu sa slăbești pana la stadiul de anorexie.
  • reglarea digestiei și tranzitului intestinal. Daca ai un scaun normal, zilnic și în cantitate și consistenta regulamentara atunci este bine. Daca însă apar modificări, atunci cu siguranță ceva nu este în ordine.
  • eliminarea naturala a apei și a toxinelor din organism. Cea mai mare problema într-o dieta este faptul ca organismul uman nu elimina cantitatea de apa stocata de organism în țesuturi astfel ca beneficiile acestui supliment sunt vizibile la nivelul eliminării de lichide.
  • îmbunătățirea tonusului și sănătății organismului. Atunci când reușești sa mai reduci din kilograme automat tonusul si starea sănătății se îmbunătățești și sunt chiar vizibile.

Împreună cu Brander și Ayurmed am decis sa va ofer și vouă posibilitatea de a va bucura de silueta voastră dar și de beneficiile oferite de acest supliment alimentar, astfel ca va invit la concurs.

Premiu

Aveți posibilitatea sa câștigați un flacon de comprimate Slemol cu 100 de tablete valabile pentru o luna de dieta ayurvedica.

Condiții de participare

Like&Share postare concurs

Comentariu pe blog #Slemol #slabimsanatos

Perioada de concurs

5 august – 5 septembrie

24 de comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.