De ce sa aduci Restart Energy în casa ta? + concurs

De când cu liberalizarea pieței de energie și gaz din tara noastră au apărut o mulțime de oferte tentante pentru schimbarea furnizorului de gaz dar și pentru schimbarea furnizorului de energie.

In acest articol vreau sa va vorbesc despre Restart Energy și despre motivele care fac oferta lor potrivita pentru casa voastră atunci când va doriți o companie de furnizare energie și gaz pe care sa va puteți baza, atunci când va doriți sa faceți economie la factura de energie.

Pentru ca dorește ca beneficiile sale sa fie cunoscute de cat mai multe persoane, Restart Energy desfasoara pana la sfârșitul lunii septembrie o campanie de promovare intitulata Ești pregatit pentru o noua experienta de furnizare? care presupune ca fiecare persoana care schimba furnizorul de energie și optează pentru aceasta firma pana pe 31 august va primi automat un set de 3 becuri Led dar va și înscris pentru extragerea în vederea câștigării un telefon Iphone 7.

Care sunt beneficiile pe care Restart Energy le aduce în casa ta?

Preturi mici

Prima diferența pe care o simți fata de colosul ce furnizeaza gazele dar si fata de colosul care furnizeaza energie în tara noastră, este diferența evidenta de preț de pe factura care este mai mica în cazul facturii de la Restart Energy. Poate pentru unii, diferența nu este destul de mare dar pentru majoritatea populației din tara noastră, orice reducere la factura este binevenita.

  Customer Care cu multiple canale de contactare

Nu știu alții cum sunt, dar marea mea teama în privința schimbării furnizorului de energie electrica dar și al celui de gaze este reprezentata de canalele de comunicare. Teama mea consta în faptul ca de cele mai multe ori aceștia nu au un sediu fizic în orașul consumatorului. Cum este cazul meu, în Focșani nu este un sediu fizic Restart Energy si recunosc ca teama de a nu găsi o persoana cu care sa discut în cazul în care am o problema vizavi de furnizare m-a împiedicat pana acum sa aleg un nou furnizor.

Din fericire cei de la Restart Energy au venit cu o soluție la problema mea și anume au înființat un serviciu de Customer Care ce dispune de multiple canale de contactare cum sunt: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online și numere de urgenta ce sunt disponibile 24 de ore din 24.

Contract fără obligație

Ce mi-a plăcut cel mai mult în oferta celor de la Restart Energy este faptul ca odată ce ai semnat un contract cu ei nu ești obligat sa ramai la ei dacă nu ești mulțumit de servicii, poți oricand sa reziliezi contractul fără sa dai explicații și fără sa fii nevoit sa plătești pentru asta.

Voi ați aduce Restart Energy în casa voastră?

Pentru ca tot se apropie toamna și începutul scolii odată cu ea ma gandesc sa va ofer prin concurs 2 cărți semnate de autori ai editurii Herg Benet, cărți pe care vi le-am prezentat în articolele dedicate de pe blogul meu și anume:

PREMIU

  1. Antidotul – Cristina Boncea
  2.  Malad – Alexandru Voicescu

Condiții de participare

Click pe link-ul din articol

Comentariu cu răspuns la întrebarea de mai sus

Perioada de participare

28 august – 30 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.