Te-ai întrebat vreodată de ce încălțămintea din piele este de preferat?

Încălțămintea din piele este de fiecare data de preferat. Fie ca este vorba despre pielea întoarsă sau varianta clasica, pielea este materialul cel mai potrivit pentru încălțăminte de care te bucuri timp îndelungat. Dar te-ai întrebat și de ce?
Înainte de a achiziționa încălțăminte este de dorit sa te interesezi în magazinul în care ai poposit ce materiale sunt preponderent folosite. Asa iți dai și seama dacă în cadrul acelui shop gasesti calitate sau nu. Pantofii nu se realizează la duzina numai de dragul câștigului, ci trebuie sa fie expresia unei munci desăvârșite, emblema maestrului care ii realizează design-ul. Încălțămintea este mai mult decât necesara și practica, este ceea ce ne însoțește mereu, acel plus ce îl poți aduce la întreaga ținută. Sau nu.
Daca pana acum nu te-ai gândit la încălțăminte din alt punct de vedere, iată ca prețuirea pe care ți-o manifești fata de aceasta iți poate aduce și mai multe șanse în a alege perechi calitative. Chiar și când vine vorba de încălțăminte din piele pentru bărbați povestea este aceeasi, cu aceeasi necesitate de rang inalt in a alege o pereche din clasa celor care pur și simplu flatează.

Încălțămintea din piele – avantaje

Nici un alt material nu este capabil sa se muleze mai bine, la propriu, pe piciorul purtătorului. Asta înseamnă un grad de confort ridicat. Si nu contează cat de mult vei purta o pereche de pantofi, cat de mult mergi pe jos sau alte aspecte de acest gen pentru a dori sa alegi ceva calitativ. Poți avea parte de eleganta în prezenta și confort în egala măsură. Nu trebuie sa faci compromisuri în acest sens.
Este rezistenta. Pielea naturala este de o rezistenta aparte pe termen lung și asta va avantajează. Desigur, gradul de uzura se impune și el, în functie de cata îngrijire este oferita pantofilor din piele purtați. Prin de comparație cu alte materiale însă, pielea este detașat câștigătoare si la acest capitol.
Este eleganta, casual, se pretează oricărui stil, desigur și în functie de modelul pantofilor cu pricina.
Nu în cele din urma se merita sa menționăm faptul ca incaltamintea din piele permite picioarelor sa respire corespunzător, sa nu transpire. Mirosul neplăcut al pantofilor reprezinta un factor determinant pentru ceea ce purtam. Așadar, pielea este chiar recomandata pentru cei care de regula se lovesc de aceasta situație stânjenitoare.

Pantofii, o investiție

Privind achiziția de încălțăminte ca pe o investiție pe termen lung, descoperă cat de mult te poate avantaja pielea. Pantofii care iți fac placere sa ii simți în picioare și care te încântă și estetic iți pot fi prieteni de cursa lunga, la propriu. Așadar, ca prim aspect când faci shopping, prefera sa simți materialul, sa iți dai seama dacă este piele sau nu și pe baza acestui aspect sa faci o selecție.
Cum faci asta? Pielea de regula are un miros specific, se simte fina la atingere și desigur eticheta ar trebui sa și menționeze asta. Si clasicul test cu unghia este util; pe pielea naturala o atingere cu unghia va lasă un semn care dispare în timp și este de asemenea mai greu de pătruns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.